Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» » »
 Gedroogd & Geschikt
Gedroogd & Geschikt door Elke Vanderper
Gedroogd & Geschikt is van de hand van Elke Vanderper, drijvende kracht achter het Gentse Bloemenatelier Into the Wild. Elke geniet ruime bekendheid (o.m. via w... »
 
 
 
 
 

Bohemien bloemschikken
Bohemien bloemschikken door Loes van Look
<p>In <em>Bohemien Bloemschikken</em> neemt Loes van Look je mee in haar wereld van het bloemschikken met gedroogde en verse bloemen. Je leert alles wat je moet... »
 
 
 
 
 

Droogbloemen
Droogbloemen door Bex Partridge
<p>Droogbloemen maken een ware comeback. En terecht: ze zijn niet alleen wonderschoon, gedroogde bloemen zijn ook een duurzaam alternatief voor het wekelijkse b... »
 
 
 
 
 

Liefde voor dahlia's
Liefde voor dahlia's door Katja Staring, Linda Van der Slot & Marlies Weijers
<p>Ze heeft iets bijzonders. Ze is een excentrieke diva, maar ook een wiskundig wonder. De dahlia is een bloem die in het oog springt. Ze heeft duizenden gezich... »
 
 
 
 
 

Bloemen drogen
Bloemen drogen door Morgane Illes
Zelf bloemen drogen en droogboeketten samenstellen is trendy, fijn om te doen en duurzaam. Het nodigt je uit om met een trage blik naar de schatten van de natuu... »
 
 
 
 
 

Een huis vol bloemen
Een huis vol bloemen door Annabelle Hickson
?<p><em>Een huis vol bloemen</em> is een inspirerend boek voor het creĆ«ren van simpele, natuurlijke schoonheid door en met bloemen. Annabelle Hickson geeft advi... »
 
 
 
 
 

Om de aarde
Om de aarde door Anita Westhuis & Tini Brugge
 »
 
 
 
 
 

Bloemschikken 2.0
Bloemschikken 2.0 door Katie Smyth & Terri Chandler
Er is niets mooiers dan de eerste narcissen in de lente, enorme pioenrozen vroeg in de zomer, het oranje blad aan beukentakken in de herfst of met mos begroeide... »
 
 
 
 
 

Van kerstboom tot kruishout en levensboom
Van kerstboom tot kruishout en levensboom door Anita Westhuis & Tini Brugge
 »
 
 
 
 
 

Flowers & Objects
Flowers & Objects door Geertje Stienstra
 »