Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» » »
 Habibi
Habibi door Craig Thompson
Een prachtige parabel over liefde, slavernij en de overeenkomsten tussen het christendom en de islam. Van de auteur van het succesvolle Een deken van sneeuw.
De mooie, mysterieuze Dodola en de donkere, trouwe Zam waren kindslaven. »
 
 
 
 
 

Dan maak je maar zin
Dan maak je maar zin door Barbara Stok
In de voor haar kenmerkende licht absurde, maar zeer toegankelijke stijl schetst Barbara Stok aan de hand van anekdotes en observaties hoe het dagelijks leven v... »
 
 
 
 
 

Een deken van sneeuw
Een deken van sneeuw door Graig Thompson
Een hit Een striproman van bijna 600 paginas van een zo goed als onbekende jonge Amerikaanse auteur die door de Amerikaanse pers al de hemel in is geprezen zo riep Time Magazine Een deken van sneeuw uit tot beste strip van 2003. Een deken van sneeuw is een autobiografisch eerlijk en ontroerend liefdesverhaal getekend in een eenvoudige maar effectieve stijl die voor een groot publiek toegankelijk is. »
 
 
 
 
 

Verboden verleden display 12 ex.
Verboden verleden display 12 ex. door Isa Maron
Verboden verleden display 12 ex.... »
 
 
 
 
 

Misdaad en straf
Misdaad en straf door David Zane Mairowitz, Fjodor Dostojevski & Studio Myx
Raskolnikov sprak zacbt, met korte tussenpozen maar duidelijk boorbaar: ‘Ik ben bet die toen de oude ambtenaarsweduwe en baar zuster Lizaveta met de bijl vermoordde en beroofde.’
Armoede, filosofie en noodlottig toeval drijven Raskolnikov tor de beroemdste moord uit de literatuurgeschiedenis: hij brengt een oude woekeraarster en haar zus op gruwelijke wijze om het leven. »
 
 
 
 
 

Persepolis compleet
Persepolis compleet door Marjane Satrapi
Het levensverhaal van Marjane Satrapi die opgroeit na de Islamitische revolutie in Iran naar het Westen uitwijkt om te studeren en vervolgens terugkeert naar ha... »
 
 
 
 
 

Epstein
Epstein door Jaron Beekes
De Beatles zijn zonder twijfel de invloedrijksteband uit de popgeschiedenis. Maar hoe kondendeze vier working class-jongens uit Liverpooluitgroeien tot de groot... »
 
 
 
 
 

Israel in 60 dagen
Israel in 60 dagen door Sarah Glidden
Sarah Glidden is van joodse afkomst en heeft daardoor recht op een geheel verzorgde `Birthright tour naar Israël. Ze is kritisch over de politieke situatie in I... »
 
 
 
 
 

Asterios Polyp
Asterios Polyp door David Mazzucchelli
The triumphant return of one of comics greatest talents with an engrossingstory of one mans search for love meaning sanity and perfect architecturalproportions. An epic story long awaited and well worth the wait. Meet AsteriosPolyp middleaged meagerly successful architect and teacher aesthete andwomanizer whose life is wholly upended when his New York City apartment goesup in flames. »
 
 
 
 
 

Watchmen
Watchmen door Ann Moore & D. Gibbons
Een van de invloedrijkste en populairste beeldromans aller tijden

<i>Watchmen</i> is een klassieker: door velen beschouwd als beste graphic novel ter wereld, de enige beeldroman in Time's 100 Best Novels, op het curriculum van veel Amerikaanse universiteiten, de eerste kennismaking van veel lezers met de graphic novel, een voorbeeld van wat stripkunst vermag en een van de belangrijkste teksten in dit medium. »