Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» »
 De klopjacht
De klopjacht door Ange & Varanda
... »
 
 
 
 
 

De vliegeraar
De vliegeraar door Khaled Hosseini & Tommaso Valsecchi
Amir en Hassan zijn gevoed door dezelfde min en groeien samen op in de hoofdstad van Afghanistan. Als blijk van hun verbondenheid kerft Amir hun namen in een... »
 
 
 
 
 

De getuige
De getuige door A. Piroton
.. »
 
 
 
 
 

De redding
De redding door Anita Shreve, Anne MacCaffrey & B. Barker
Wanneer Peter Webster een jonge vrouw na een mislukte zelfmoordpoging uit haar totaal vernielde auto bevrijdt, kan hij haar niet meer uit zijn gedachten bannen. »
 
 
 
 
 

Het spoor bij ster in 2013
Het spoor bij ster in 2013 door Rick Dijs
Na het uitbrengen van Cartoonalbum 1 van "Het Spoor bij Ster" groeide bij mij het idee om een album te maken met een nieuwsoverzicht van 2013.Verder heb ik niet... »
 
 
 
 
 

Habibi
Habibi door Craig Thompson
Een prachtige parabel over liefde, slavernij en de overeenkomsten tussen het christendom en de islam. Van de auteur van het succesvolle Een deken van sneeuw.
De mooie, mysterieuze Dodola en de donkere, trouwe Zam waren kindslaven. »
 
 
 
 
 

Vincent
Vincent door B. Evens
<b>Het bewogen leven van Vincent van Gogh blijft een onuitputtelijke inspiratiebron. Stripmaker Barbara Stok neemt in dit verhaal de lezer mee naar de korte, in... »
 
 
 
 
 

Dan maak je maar zin
Dan maak je maar zin door Barbara Stok
In de voor haar kenmerkende licht absurde, maar zeer toegankelijke stijl schetst Barbara Stok aan de hand van anekdotes en observaties hoe het dagelijks leven v... »
 
 
 
 
 

Elixers
Elixers door Christophe Arleston
Een instabiel universum is er de oorzaak van dat de wereld Amphel letterlijk lijkt te verdwijnen. Het middelpunt van deze wereld is het drijvende stadeiland Amp... »
 
 
 
 
 

Raket naar de maan Kuifje a5
Raket naar de maan Kuifje a5 door H. Hergé
De avonturen van Kuifje en Bobbie
24 titels beschikbaar... »