Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» »
 De thuiskomst
De thuiskomst door Anna Enquist
Voorjaar 1775. Elizabeth Batts wacht in haar huis op Mile End de terugkomst af van haar man, de beroemde zeevaarder en ontdekkingsreiziger James Cook, die begon... »
 
 
 
 
 

44.000 woorden
44.000 woorden door Doelaart San
 »
 
 
 
 
 

Puin
Puin door Hens Hauer
"PUIN" vertelt, doordrenkt met humor en een vleugje erotiek, het verhaal van Arie die volledig is afgeknapt op het kapotbezuinigen van onze economie en het afbreken van het sociale stelsel, waarop Nederland altijd zo trots was.

Ook in zijn werk kan hij geen voldoening meer vinden.

Door een onverwachte ontmoeting komt Arie erachter dat hij de vader is van een volwassen dochter. Samen met deze dochter en haar vriendin gaat hij, om even helemaal tot rust te kunnen komen, een wereldreis maken met  »
 
 
 
 
 

De boot gemist
De boot gemist door Jill Mansell
Glamour Vrijgezellenavond! Dan gebeurt het laatste wat Poppy verwacht: ze ontmoet de man van haar dromen. En dat is niet Rob, haar aanstaande bruidegom, maar de knappe Tom... Ze beseft dat ze maar beter niet met Rob kan trouwen, breekt finaal met haar oude leven en vertrekt naar Londen. »
 
 
 
 
 

Geknipt voor Miranda
Geknipt voor Miranda door Jill Mansell
Geknipt Voor MirandA
Miranda is in de wolken als ze Greg ontmoet. Hij is knap, heeft humor en is meteen dol op haar. De ideale man! Maar schijn bedriegt. Gelukk... »
 
 
 
 
 

Van Wolven en Stolpen
Van Wolven en Stolpen door F. Marijnissen Hans
»
 
 
 
 
 

Dansen met herinneringen
Dansen met herinneringen door Martin Gijzemijter
John zou er alles voor geven om de liefde van zijn leven nog één keer te kunnen zien. Opeens wordt zijn wens op onverklaarbare wijze werkelijkheid: Mary, de vro... »
 
 
 
 
 

De honingeters & De houtsnijder
De honingeters & De houtsnijder door Martine Jonker
In De honingeters komt de Krom Cerco er langzaam maar zeker achter dat er meer is dan Kromstad, de Heerser en schoonmaken, hun dagelijkse bezigheid. Als hij de ... »
 
 
 
 
 

De wolf van Badenoch
De wolf van Badenoch door Aletta Dijker
 »
 
 
 
 
 

Het geeft niet
Het geeft niet door Hillers Miranda
Voor de liefhebbers van het chicklit gerne een must om te lezen.

Liefdes, vriendschap, drama en humor, je leest het in een ruk uit! »