Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» » »
 Gilgamesj
Gilgamesj door Theo de Feyter
 »
 
 
 
 
 

De speler
De speler door Fjodor Michajlovitsj Dostojevski
De speler is een van de kleine, latere romans van Dostojewski, waarin hij toont een meester te zijn in het snel verlopend en boeiend verhaal. <br/>
Het boek is in de ik&#150;stijl geschreven. »
 
 
 
 
 

De mug en de olifant
De mug en de olifant door Wim Meyles
Taalhumorist en Nederlands kampioen plezierdichten Wim Meyles combineert in zijn 27e boek fabels en light verse.Verpakt in vijftig dierenverhalen sche(r)tst hij... »
 
 
 
 
 

Tussen Wodan en Widar
Tussen Wodan en Widar door Alice Woutersen-van Weerden
Wonderlijk rauw en bizar klinken de oudste verhalen uit Noord-Europa, waaronder de Edda, ons in de oren. Waar gaat dit over? Hier worden duidelijk geen persoonl... »
 
 
 
 
 

Van stormgod tot dondervogel
Van stormgod tot dondervogel door Claire Cock-Starkey
Een betoverende verzameling wilde wijsheden van over de hele wereldWist je dat een konijn onweer kan voorspellen door zijn oren in de richting van de bui te dra... »
 
 
 
 
 

Mijn derde broeder
Mijn derde broeder door Publiek Domein
Nog honderden nachten slapen en het verhaal gaat verder en verder...Mijn derde broeder,Mijn vierde broeder,Mijn vijfde broeder,Ali Ibin Bekkar en Sjems AnnaharN... »
 
 
 
 
 

De eerste bedelmonnik
De eerste bedelmonnik door Publiek Domein
De eerste bedelmonnik. En nog steeds kon de koning de slaap niet vatten...De eerste bedelmonnik.De tweede bedelmonnik.De derde bedelmonnik.De drie meisjes en de... »
 
 
 
 
 

Koning Scheherban en Scheherezade
Koning Scheherban en Scheherezade door Publiek Domein
KONING SCHEHERBAN EN SCHEHEREZADE: het begin van vele slapeloze nachten...KONING SCHEHERBAN EN SCHEHEREZADEDE KOOPMAN EN DE GEESTDE EERSTE GRIJSAARD MET DE GAZE... »
 
 
 
 
 

Het religieus sprookje
Het religieus sprookje door Frank Van Calster
Met de houding en de strategie van het eerste boek, Het religieus Sprookje, zullen we oorlogen op deze wereld kunnen overwinnen! De oorzaak van oorlog, wordt in... »
 
 
 
 
 

Duivels feest in de zon
Duivels feest in de zon door Frank Van Calster
Ik ben Frank Van Calster,De reden waarom ik deze drie Saga's, fabeltjes, mythes en legendes heb geschreven is door mijn onderzoek naar een perpetuum mobile.Tech... »