Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» » »
 Winterroos
Winterroos door Jennifer Donnelly
Het is 1900 en de gevaarlijke straten van het Londense East End zijn geen omgeving voor een vrouw van gegoede komaf. Maar India Selwyl Jones is een buitenbeentj... »
 
 
 
 
 

Huisje boompje feestje
Huisje boompje feestje door Jill Mansell
Striptekenares Molly Hayes woont in het rustieke dorp Briarwood. Wat relaties betreft heeft ze weinig geluk: ze valt altijd op foute mannen. Vlak na haar laatst... »
 
 
 
 
 

Miss Verstand
Miss Verstand door Astrid Harrewijn
Astrid Harrewijn, Miss Verstand

Alles lijkt kinderpsychologe Iris voor de wind te gaan. Het leven knipoogt vrolijk naar haar. Ze heeft een nieuwe praktijkruimt... »
 
 
 
 
 

Welkom in Virgin River
Welkom in Virgin River door Robyn Carr
Net tegen sluitingstijd loopt Paige Lassiter de bar van John 'Preacher' Middleton in Virgin River binnen. Samen met haar zoontje is ze op de vlucht voor haar ec... »
 
 
 
 
 

Desiderio
Desiderio door Evelien van Steenis
Gianna solliciteert bij het Italiaanse veilinghuis Casa dÂ’aste Abruzzo waar ze Vincenzo LaRocca leert kennen, een aanbiddelijke en levensgevaarlijke jongema... »
 
 
 
 
 

Herkenning
Herkenning door Gaby Sadowski
In de transmediale roman Herkenning komen de fictieve hoofdpersonen Mila en Chris tot leven en zijn ze te volgen via Facebook en op hun eigen blog. Ook verschij... »
 
 
 
 
 

Een goede vrouw
Een goede vrouw door Danielle Steel
Meeslepend verhaal over een buitengewone vrouwIn april 1912 verandert het leven van de jonge NewYorkse Annabelle Worthington dramatisch haar vader en broer kome... »
 
 
 
 
 

Marijke trilogie
Marijke trilogie door Cissy van Marxveldt
bevat: Marijke ; De toekomst van Marijke ; Marijkes bestemming... »
 
 
 
 
 

Miss Match
Miss Match door Astrid Harrewijn
Van brokkenpiloot tot zakenvrouwTwaalf ambachten, dertien ongelukken: dat is Lein. Maar als ze voor zichzelf begint met een afslankproduct wordt dat een groot s... »
 
 
 
 
 

Vrienden voor het leven
Vrienden voor het leven door Danielle Steel
Gabby, Billy, Izzie, Andy en Sean: vijf jonge mensen die samen zijn opgegroeid. Nu de risico's in hun leven groter worden, keren ze terug naar hun basis: de 'Bi... »