Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» » »
 Koud om het hart
Koud om het hart door E. Spindler
Anna North wordt achtervolgd haar huis wordt overhoop gehaald en ze ontvangt angstaanjagende brieven. Als dan ook nog een goede vriendin verdwijnt en er in kort... »
 
 
 
 
 

De dood voor ogen
De dood voor ogen door E. Spindler
Als ze vijftien is, wordt Jane tijdens het zwemmen geraakt door een boot. Ze loopt ernstige verwondingen op, maar uiteindelijk zijn de psychische gevolgen het grootst. Want hoewel de politie denkt dat het een ongeluk was, weet Jane zeker dat de bestuurder van de boot haar met opzet heeft overvaren. »
 
 
 
 
 

De schreeuw van het lam
De schreeuw van het lam door Thomas Harris
Met de hulp van dr. Hannibal Lecter, een even briljante psychiater als weerzinwekkende moordenaar, opent FBI-agente Clarice Starling de jacht op de seriemoorde... »
 
 
 
 
 

Taal der engelen
Taal der engelen door James Rollins
Diep in het oerwoud verbergt een eeuwenoude rune een dodelijk geheim...Een beroemde ontdekkingsreiziger heeft de waarheid lang geleden mee het graf in genomen..... »
 
 
 
 
 

Verhalen van Edgar Allan Poe
Verhalen van Edgar Allan Poe door E.A. Poe
Edgar Allen Poe (1809 - 1849) maakte als schrijver voor het eerst naam in Baltimore, waar hij in 1833 een prijs won voor zijn verhaal manuscript, in een fles gevonden. Dankzij zijn zeer uiteenlopende interesse en zijn reusachtige eruditie kon hij zich weldra ontwikkelen tot een criticus, essayist en <br/>tijdschriftredacteur van formaat, en de grondbeginselen die hij vastlegde voor de verhaaltechniek werden klassiek. »
 
 
 
 
 

Een kus voor je sterft
Een kus voor je sterft door Ira Levin
Hij wil zonder al te veel inspanningen rijk worden. Schatrijk liefst. Niets zal hem tegenhouden dit doel te verwezenlijken. Zijn uiterlijk heeft hij mee evenals... »
 
 
 
 
 

Graan
Graan door Ruben van Dijk
Wanneer in Amerika, Europa en Azië de graanoogsten massaal en op mysterieuze wijze mislukken, dreigt er wereldwijd een acuut voedseltekort te ontstaan. In Nederland wordt in allerijl een nationaal coördinatieteam gevormd, dat de voedselcrisis in goede banen moet gaan leiden. »
 
 
 
 
 

De dag der dagen
De dag der dagen door Ira Levin
... »
 
 
 
 
 

De uitbraak
De uitbraak door Ms Martina Cole
... »
 
 
 
 
 

Zwart ijs
Zwart ijs door Anne Stuart
Hoewel Chloe Underwood het naar haar zin heeft in Parijs, heeft ze inmiddels wel een beetje genoeg van haar saaie baantje als vertaalster. Zo langzamerhand snakt ze naar wat spanning, passie, misschien zelfs een beetje gevaar in haar leven. Wanneer ze de kans krijgt een weekend naar een luxueus chateau te gaan om te vertalen bij een businessmeeting, grijpt ze die kans dan ook met beide handen aan. »