Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» » »
 De dood voor ogen
De dood voor ogen door E. Spindler
Als ze vijftien is, wordt Jane tijdens het zwemmen geraakt door een boot. Ze loopt ernstige verwondingen op, maar uiteindelijk zijn de psychische gevolgen het grootst. Want hoewel de politie denkt dat het een ongeluk was, weet Jane zeker dat de bestuurder van de boot haar met opzet heeft overvaren. »
 
 
 
 
 

De schreeuw van het lam
De schreeuw van het lam door Thomas Harris
Met de hulp van dr. Hannibal Lecter, een even briljante psychiater als weerzinwekkende moordenaar, opent FBI-agente Clarice Starling de jacht op de seriemoorde... »
 
 
 
 
 

Taal der engelen
Taal der engelen door James Rollins
Diep in het oerwoud verbergt een eeuwenoude rune een dodelijk geheim...Een beroemde ontdekkingsreiziger heeft de waarheid lang geleden mee het graf in genomen..... »
 
 
 
 
 

Een kus voor je sterft
Een kus voor je sterft door Ira Levin
Hij wil zonder al te veel inspanningen rijk worden. Schatrijk liefst. Niets zal hem tegenhouden dit doel te verwezenlijken. Zijn uiterlijk heeft hij mee evenals... »
 
 
 
 
 

Vleugels van angst
Vleugels van angst door Ruth Newman
Cambridge huist 18.000 studenten, 1500 academici... en een seriemoordenaar. De ontdekking van het verminkte lijk van een studente op de campus is het begin van een serie bizarre en zeer gewelddadige moorden. De doodsbange studenten worden dagelijks belaagd door politie en media. »
 
 
 
 
 

Vogelman
Vogelman door Mo Hayder
‘IK zal het nooit kunnen ontrafelen en daarom zal ik er over blijven schrijven.’ MO HAYDER OVER MOTIEVEN VAN DADERS
De Londense recherche stuit op een gruwelijke vondst op een braakliggend terrein. »
 
 
 
 
 

De dag der dagen
De dag der dagen door Ira Levin
... »
 
 
 
 
 

De uitbraak
De uitbraak door Ms Martina Cole
... »
 
 
 
 
 

Zwart ijs
Zwart ijs door Anne Stuart
Hoewel Chloe Underwood het naar haar zin heeft in Parijs, heeft ze inmiddels wel een beetje genoeg van haar saaie baantje als vertaalster. Zo langzamerhand snakt ze naar wat spanning, passie, misschien zelfs een beetje gevaar in haar leven. Wanneer ze de kans krijgt een weekend naar een luxueus chateau te gaan om te vertalen bij een businessmeeting, grijpt ze die kans dan ook met beide handen aan. »
 
 
 
 
 

Onder de huid ; Schaduwgevecht
Onder de huid ; Schaduwgevecht door L.A. White
 »