Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» » »
 Reis om de wereld in 80 dagen
Reis om de wereld in 80 dagen door Jules Verne, Uitgeverij Eenvoudig Communiceren & Verne Jules
Dit verhaal over Phileas Fogg speelt bijna 150 jaar geleden in Engeland...... »
 
 
 
 
 

Tweestrijd
Tweestrijd door René Appel & Uitgeverij Eenvoudig Communiceren
Het tweede boek van de hand van René Appel in onze serie Misdadig beschrijft hoe Roy langzaam afglijdt in de criminaliteit.

In <i>Tweestrijd</i> is Manon gelukkig met haar rijke vriend Roy. Eindelijk hoeft ze niet meer in de slagerij van haar vader te werken. »
 
 
 
 
 

Chatten!
Chatten! door Annemarie Bon
Luuk houdt van chatten. Zo leert hij andere kinderen kennen. Zoals Brit en King en 007. Je kunt van alles vertellen. Ze kennen je toch niet. Maar dan vertelt Lu... »
 
 
 
 
 

Lieve Celine
Lieve Celine door Hanna Bervoets
Bewerking in eenvoudige taal van de verfilmde roman van Hanna Bervoets. ... »
 
 
 
 
 

De avonturen van Tom Sawyer
De avonturen van Tom Sawyer door D. Reerink
De avonturen van Tom Sawyer (1876) is het verhaal van een gedenkwaardige zomer. Tom Sawyer leidt een leven aan de oever van de Mississippi waar menig kind van d... »
 
 
 
 
 

De geur van regen
De geur van regen door Lieneke Dijkzeul & Uitgeverij Eenvoudig Communiceren
Aan het einde van een zinderend hete zomerdag wordt een aanslag gepleegd op een jonge vrouw die zij ternauwernood overleeft. Een paar dagen later wordt in een kelderbox het verminkte lichaam van een tweede vrouw gevonden. De slachtoffers lijken willekeurig gekozen, maar ze hebben één ding gemeen: hun rode haar. »
 
 
 
 
 

Jij bent van mij
Jij bent van mij door J. Weijters
Ik hoef je hopelijk niet te vertellen dat je die envelop niet met name moet noemen.Drie jaar geleden is de befaamde beleggingsadviseur Regina Clausen spoorl... »
 
 
 
 
 

Pakket Top 5 Makkelijk & Leuk (5 titels)
Pakket Top 5 Makkelijk & Leuk (5 titels) door
Op zoek naar ‘Makkelijk en Leuk’ boeken op verschillende niveaus? In dit pakket oefenen lezers (9-12 jaar) met dyslexie of een leesachterstand met lezen op AVI ... »
 
 
 
 
 

Pakket Makkelijk & Leuk AVI E5 (6 titels)
Pakket Makkelijk & Leuk AVI E5 (6 titels) door
Of je nou van voetbal houdt of in de stemming bent voor een mopje, in dit pakket vind je verschillende genres. De 6 boeken op AVI E5-niveau uit de ‘Makkelijk en... »
 
 
 
 
 

Pakket Makkelijk & Leuk AVI E4 (6 titels)
Pakket Makkelijk & Leuk AVI E4 (6 titels) door
Stoer, spannend of grappig… er zit sowieso een verhaal in dit pakket uit de ‘Makkelijk en Leuk’ serie dat in de smaak valt. Lezen wordt namelijk pas echt leuk a... »