Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» » »
 Spokenjacht
Spokenjacht door B. Lee
Als haar ouders met pensioen gaan, krijgt Liselot de leiding in het familiebedrijf: een bloeiende begrafenisonderneming.
Het is keihard werken en Liselot raakt zo oververmoeid dat ze overal dingen ziet die er helemaal niet zijn. »
 
 
 
 
 

LEGO - Op de bouwplaats
LEGO - Op de bouwplaats door
 »
 
 
 
 
 

Kunnen vogels niezen?
Kunnen vogels niezen? door Katrijn de Wit
Hoeveel talen spreken papegaaien? Heeft een huismus hoogtevrees? De makers van Wijze Weetjes bewijzen sinds hun debuut Mag je haaien aaien? dat ze de juiste vra... »
 
 
 
 
 

Rondo
Rondo door Renske Gerstel
In Rondo, het nieuwe, kleurrijke uitklapboek van Renske Gerstel, valt al wandelend door een drukke winkelstraat van alles te ontdekken. Konijnen rennen voorbij,... »
 
 
 
 
 

Het geheime leven van snot
Het geheime leven van snot door Mariona Tolosa Sisteré
Slecht nieuws: snot is geen ziekte, dus je kunt gerust met een snotneus naar school.Tijdens de koudste maanden van het jaar zijn snotjes overal. Ze gaan graag m... »
 
 
 
 
 

Het geheime leven van virussen
Het geheime leven van virussen door Ellas Educan Colective
Snotverdorie, ik voel me niet lekker! Ik heb een loopneus , koorts en buikpijn... Heb ik misschien een virus te pakken?Als dat zo is, dan zul je merken hoe je i... »
 
 
 
 
 

Komt oude kaas van oude koeien?
Komt oude kaas van oude koeien? door Katrijn de Wit
‘Komt oude kaas van oude koeien?’ is een verrassend boek vol wijze weetjes over lekkers dat we eten en drinken. Humor, poëzie, wetenschap en een vrolijke tekens... »
 
 
 
 
 

Jouw Avontuur
Jouw Avontuur door Rianne van Duin
In dit boek ben jij de held. Een dappere ridder met als missie om de schat te veroveren, die is gestolen door een gevaarlijke draak. Als het je lukt om het goud... »
 
 
 
 
 

Whoopie en het toverpotlood
Whoopie en het toverpotlood door
Whoopie verveelt zich te pletter tijdens een etentje met haar ouders in een restaurant op de bovenste verdieping van een flatgebouw. Ze ontsnapt stiekem van taf... »
 
 
 
 
 

Trolls Wereldtour - Zing, dans en spring
Trolls Wereldtour - Zing, dans en spring door
Ga mee op reis met Poppy, Knoest en hun vrienden. Dit wordt hun meest muzikale, magische, troltastische avontuur ooit! Ontmoet de Poptrollen, Technotrollen, Cou... »