Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» » »
 Naar de maan
Naar de maan door Govert Schilling
In Naar de maan neemt sterrenkundejournalist Govert Schilling zijn jonge lezers mee op een fascinerende ontdekkingsreis naar de maan. Dit boek, boordevol kleurr... »
 
 
 
 
 

Naar de maan
Naar de maan door Govert Schilling
In Naar de maan neemt sterrenkundejournalist Govert Schilling zijn jonge lezers mee op een fascinerende ontdekkingsreis naar de maan. Dit boek, boordevol kleurr... »
 
 
 
 
 

De Ruimte
De Ruimte door
In dit boek lees je heel veel over de ruimte. Met foto's en illustraties die antwoord geven op al je vragen en allerlei geheimen uit de ruimte onthullen. Door z... »
 
 
 
 
 

Heelal
Heelal door Noelia Gonzalez
Alle hemelverschijnselen die in dit boek worden beschreven, zijn op een donkere nacht vanuit je achtertuin (of park, balkon of camping) te zien. Van de zon en d... »
 
 
 
 
 

100 vragen over de ruimte
100 vragen over de ruimte door Riens Van Nuffelen
Ben jij net als Interstellar Ella nieuwsgierig? En heb je heel wat vragen over de ruimte? Kom dan met haar mee op ruimteavontuur in dit boek. Ze beantwoordt 100... »
 
 
 
 
 

Zwarte gaten
Zwarte gaten door Labrecque Ellen
Wat is een supernova? Hoe ver is een lichtjaar? Hoe kunnen wetenschappers zwarte gaten en donkere materie vinden als ze ze niet kunnen zien? Wat weten we eigenl... »
 
 
 
 
 

Manen en maanstanden
Manen en maanstanden door Ellen Labrecque
Wat hebben eb en vloed met de maan te maken? Wat is de wassende maan? En wat ís een maan eigenlijk? Bekijk de manen in ons zonnestelsel eens van dichtbij. In di... »
 
 
 
 
 

Leven in het heelal
Leven in het heelal door Lela Nargi
Is er ergens anders ook nog leven, naast het leven op aarde? Hoeveel planeten zijn er buiten ons zonnestelsel? Wat gebeurt er als sterren tegen elkaar botsen? I... »
 
 
 
 
 

Zoveel vragen over de ruimte
Zoveel vragen over de ruimte door Sally Spray
Wat zijn kometen?Hoe heet is de zon?Hoe word ik astronaut?In dit boek vind je de antwoorden op al deze vragen en nog veel meer!Zo veel vragen over is de perfect... »
 
 
 
 
 

Waarom kunnen astronauten niet boeren?
Waarom kunnen astronauten niet boeren? door Anne Rooney
Reis mee naar de ruimte en laat je verbazen door de ongelooflijke geheimen van ons universum. Dit boek vol hilarische tekeningen vertelt je de meest fascinerend... »