Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» » »
 Mijn Bijbels ABC
Mijn Bijbels ABC door Coby Poelman-Duisterwinkel
In ‘Mijn Bijbels ABC’ van Coby Poelman en Sanne Miltenburg is een Bijbels alfabet op rijm. Maak spelenderwijs kennis met de Bijbel en leer het alfabet met herke... »
 
 
 
 
 

Paulus
Paulus door A.N. Wilson, Abe Vries & Andres Kung
'Vijfmaal kreeg ik van de joden de veertig-min-één; driemaal ben ik met de roede gegeseld, éénmaal gestenigd; driemaal heb ik schipbreuk geleden (...) altij... »
 
 
 
 
 

Vertel nog eens van vroeger...
Vertel nog eens van vroeger... door K. Prins
... »
 
 
 
 
 

Noach en de supergrote boot
Noach en de supergrote boot door
Dit prachtig geïllustreerde prentenboek vertelt het bekende verhaal van Noach en zijn ark. Dit boek weet zich tussen alle andere Noachboeken te onderscheiden do... »
 
 
 
 
 

Het niet zo verloren schaap
Het niet zo verloren schaap door
Een prachtig geïllustreerd prentenboek over de gelijkenis van het verloren schaap. In dit boek is de gelijkenis uitgewerkt vanuit het perspectief van een verted... »
 
 
 
 
 

Het verhaal van Gods liefde
Het verhaal van Gods liefde door Cecilie Fodor
In deze op rijm geschreven kinderbijbel loopt het reddingsplan van God als een rode lijn door de verhalen heen. De bijbel begint bij het verhaal van Genesis en ... »
 
 
 
 
 

De kleine kinderbijbel
De kleine kinderbijbel door
Deze kinderbijbel bevat bekende en minder bekende bijbelverhalen. In veertig hoofdstukken wordt het verhaal van de Bijbel aan kinderen verteld vanaf het alleree... »
 
 
 
 
 

combipakket Ik ben klein, God is groot
combipakket Ik ben klein, God is groot door Steph Williams
 »
 
 
 
 
 

Een troon voor Jezus
Een troon voor Jezus door Mirjam Florijn
<p>‘Een troon voor Jezus’ van Mirjam Florijn vertelt het verhaal van Hemelvaart en Pinksteren voor jonge kinderen. Jezus is opgestaan uit de dood, zijn leerling... »
 
 
 
 
 

Hand in hand
Hand in hand door
<p>‘Hand in hand’ van Joke Bosch is een bijbels dagboek voor kinderen van tien jaar en ouder. Aan de hand van 52 kernwoorden behandelt dit dagboek op speelse en... »