Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» » »
 Pedagoschie stromingen
Pedagoschie stromingen door Roc Mondriaan & Tanja Zwiers-Veldhuis
Tijdens dit project ontwikkelt de student een informatief spel waarbij de visie en het pedagogisch handelen van verschillende pedagogische stromingen naar voren... »
 
 
 
 
 

SAW niv. 4
SAW niv. 4 door Mondriaan & Wout de Vries
In dit project gaan de studenten de mogelijkheden verkennen en onderzoeken voor het opzetten van een kleinschalige woonvorm voor een nader te bepalen doelgroep,... »
 
 
 
 
 

SAW niv. 4
SAW niv. 4 door Judy Tienhoven & Mondriaan
Leren is als groeien. Leren is meemaken. Leren is fouten maken en inzien hoe het beter kan. Leren is meer keuzes vinden en dingen anders doen. Leren is horen, z... »
 
 
 
 
 

Schrijf een projectplan
Schrijf een projectplan door Annyttsje Pruim & Mondriaan
De student leert projectmatig te werken volgens de fasen van een project en weet wanneer projectmatig werken de juiste werkwijze is. Overige aspecten van deze c... »
 
 
 
 
 

Psychiatrie
Psychiatrie door Marcel Martinus & Mondriaan
Deze cursus is een kennismaking met psychiatrische ziektebeelden en verstandelijke beperkingen. Aan bod komen enkele psychiatrische ziektebeelden, de oorzaken d... »
 
 
 
 
 

Opvallend gedrag
Opvallend gedrag door Jan Mars & Mascha Schrander
In deze cursus maken de studenten kennis met allerlei vormen van opvallend gedrag van kinderen op hun werkplek. Ze leren hoe ze dat kunnen herkennen en hoe ze e... »
 
 
 
 
 

Opvoeden en opgroeien in de buurt
Opvoeden en opgroeien in de buurt door Nienke Koopman-Reuselaars & Roc Mondriaan
In deze cursus leren de studenten meer over de invloed van de buurt op de opvoeding en ontwikkeling van kinderen. En over de verschillende opvoedmilieus en de r... »
 
 
 
 
 

Tandheelkundige Implantologie
Tandheelkundige Implantologie door J. de Jonge
 »