Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» » »
 Vlammen
Vlammen door Suzanne Collins
Katniss en Peeta hebben de Hongerspelen gewonnen in weerwil van het Capitool en de wrede regels die er gelden. De overwinning heeft verstrekkende gevolgen. 'Vla... »
 
 
 
 
 

Harry Potter
Harry Potter door J.K. Rowling
Na een verschrikkelijke vakantie bij zijn gemene oom en tante gaat Harry Potter naar de tweede klas van Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus. Maa... »
 
 
 
 
 

Kruistocht in spijkerbroek display
Kruistocht in spijkerbroek display door Thea Beckman
Kruistocht In Spijkerbroek Display 6 Ex... »
 
 
 
 
 

De schippers van de Kameleon
De schippers van de Kameleon door H. de Roos
Hielke en Sietse zijn de tweeling van smid Klinkhamer. Hun dorp Lenten ligt aan een groot meer en de jongens kijken vaak verlangend naar alle mooie boten die er varen. Maar ja een eigen boot ziet er niet in. Op een dag komt door de vaart achter het huis van de familie Klinkhamer een duwkonvooi langs waarvan de opduwboot het pal achter de smederij begeeft. »
 
 
 
 
 

Boy
Boy door Roald Dahl
Iedereen die van de boeken van Roald Dahl houdt zal benieuwd zijn naar wat de schrijver beleefde toen hij zelf kind was. In Boy vertelt hij bijvoorbeeld over het grote muizenplan van 1924 toen hij met zijn vrienden wraak nam op Mrs. Pratchett de walgelijke eigenares van de snoepwinkel. »
 
 
 
 
 

De geheime tuin
De geheime tuin door F. Hodgson Burnett
Na de dood van haar ouders verhuist de negenjarige verwende snotaap Mary Lennox vanuit India naar het huis van haar rijke oom in Engeland. Evenmin als haar oude... »
 
 
 
 
 

Op je kop in de prullenbak
Op je kop in de prullenbak door Guus Kuijer
luisterboek... »
 
 
 
 
 

5-minuten verhaaltjes voor prinsen
5-minuten verhaaltjes voor prinsen door Disney
 »
 
 
 
 
 

5-minuten verhaaltjes voor prinsessen
5-minuten verhaaltjes voor prinsessen door Disney
 »
 
 
 
 
 

Toys Story 3
Toys Story 3 door Disney Pixar
 »