Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
»
 De vrouw in de kooi posters
De vrouw in de kooi posters door J. Adler-Olsen
Op een prachtige winterdag verdwijnt de jonge linkse politica Merete Lynggaard zonder een spoor achter te laten. De media duiken op het verhaal en suggereren... »
 
 
 
 
 

Vlammen
Vlammen door Suzanne Collins
Katniss en Peeta hebben de Hongerspelen gewonnen in weerwil van het Capitool en de wrede regels die er gelden. De overwinning heeft verstrekkende gevolgen. 'Vla... »
 
 
 
 
 

De brief voor de koning
De brief voor de koning door Tonke Dragt
Tiuri ging rechtop zitten en keek naar het raam. Hij zag niets - geen schaduw - zodat hij zou kunnen denken dat hij het zich had verbeeld. Was dat maar zo! Hij kon tóch niet doen wat die stem had gevraagd, al had het nog zo dringend geklonken. »
 
 
 
 
 

Harry Potter en de geheime kamer
Harry Potter en de geheime kamer door J.K. Rowling
Na een verschrikkelijke vakantie bij zijn gemene oom en tante gaat Harry Potter naar de tweede klas van Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus. Maa... »
 
 
 
 
 

Vrijheid Jonathan Franzen
Vrijheid Jonathan Franzen door Jonathan Franzen
 »
 
 
 
 
 

Inferno
Inferno door Dan Brown
Inferno, de vierde Robert Langdon-thriller, speelt zich af in Italië.`Hoewel ik al tijdens mijn studie Dantes Inferno heb gelezen, heb ik pas onlangs, toen ik onderzoek deed in Florence, echte waardering gekregen voor de invloed van Dantes werk op de moderne tijd,' verklaart Brown.`Ik verheug me erop in mijn nieuwe boek de lezers mee te nemen op een reis naar deze mysterieuze wereld, een landschap vol codes, symbolen en geheime doorgangen.' »
 
 
 
 
 

Harry Potter en de orde van de Feniks
Harry Potter en de orde van de Feniks door J.K. Rowling
Deel 5 van de Harry Potter reeks »
 
 
 
 
 

Asta's ogen
Asta's ogen door Eveline Stoel
Een gewone familie van Indische Nederlanders vertrekt in 1955 naar Nederland. Asta, gewend aan bedienden, komt met haar moeder en zeven kinderen in een contractpension terecht.  »
 
 
 
 
 

Triomf van de verschroeide aarde
Triomf van de verschroeide aarde door T. Beckman
Maarten Wansink leest...

3 cd's »
 
 
 
 
 

De zeven eigenschappen van effectief leiderschap
De zeven eigenschappen van effectief leiderschap door Stephen R. Covey
Het boek De zeven eigenschappen van effectief leiderschap is wereldwijd al bij velen bekend en geliefd als inspiratiebron. Dit boek is niet alleen voor mensen i... »