Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
»
 De vrouw die met vuur speelde
De vrouw die met vuur speelde door Stieg Larsson
Twee tegenpolen, Mikael Blomkvist en Lisbeth Salander. Hij is een charmante man en een kritische journalist van middelbare leeftijd, uitgever van het beroemde e... »
 
 
 
 
 

De stilte van de hel
De stilte van de hel door Cody MacFadyen
'Haar lichaam is gisteren gevonden. Ze gaan ervan uit dat ze drie dagen eerder is vermoord.'
Ik kijk verrast op. 'Drie dagen geleden?'
'Ja.'
'Hoe is het lichaam gevonden? Waar?'
'De politie van San Francisco heeft een e-mail gekregen. »
 
 
 
 
 

De verdovers
De verdovers door Anna Enquist
Wanneer psychotherapeut Drik de Jong na een periode van rouw - zijn vrouw overleed na een lang ziekbed - een nieuw begin maakt met zijn professionele werkzaamheden, krijgt hij al snel te maken met een jonge patiënt, de student psychiatrie Allard Schuurman, op wie hij totaal geen grip krijgt. »
 
 
 
 
 

De vrouw in de kooi posters
De vrouw in de kooi posters door J. Adler-Olsen
Op een prachtige winterdag verdwijnt de jonge linkse politica Merete Lynggaard zonder een spoor achter te laten. De media duiken op het verhaal en suggereren... »
 
 
 
 
 

Vlammen
Vlammen door Suzanne Collins
Katniss en Peeta hebben de Hongerspelen gewonnen in weerwil van het Capitool en de wrede regels die er gelden. De overwinning heeft verstrekkende gevolgen. 'Vla... »
 
 
 
 
 

De brief voor de koning
De brief voor de koning door Tonke Dragt
Tiuri ging rechtop zitten en keek naar het raam. Hij zag niets - geen schaduw - zodat hij zou kunnen denken dat hij het zich had verbeeld. Was dat maar zo! Hij kon tóch niet doen wat die stem had gevraagd, al had het nog zo dringend geklonken. »
 
 
 
 
 

Harry Potter
Harry Potter door J.K. Rowling
Na een verschrikkelijke vakantie bij zijn gemene oom en tante gaat Harry Potter naar de tweede klas van Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus. Maa... »
 
 
 
 
 

7 dagen, 7 nachten
7 dagen, 7 nachten door Jonathan Tropper
Het overlijden van zijn vader komt Judd erg slecht uit. Hij heeft net zijn vrouw met zijn baas in bed betrapt, en nu moet hij na lange tijd terugkeren naar zijn ouderlijk huis. Zijn vaders laatste wens is dat hij ' sjivve' zit met zijn broers en zus. »
 
 
 
 
 

Vrijheid Jonathan Franzen
Vrijheid Jonathan Franzen door Jonathan Franzen
 »
 
 
 
 
 

De kippenjongen
De kippenjongen door Gerard van Emmerik
Beklemmende familieroman vol verlangen, jaloezie, kippen én liefde<br/><br/>Kippenboer Lucas, een kinderlijke geest in een sterk lichaam, leeft samen met de veel jongere Louise in een isolement op hun Veluwse boerderij. Hij heeft zijn kippen, zij haar correspondentievriendinnen en haar dromen. »