Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» »
 Als het koren is gerijpt
Als het koren is gerijpt door Gerda van Wageningen
In vier delen vertelt Gerda van Wageningen het verhaal over boerenfamilie Van Bressij in de negentiende eeuw in de Hoekse Waard.In de negentiende eeuw w... »
 
 
 
 
 

Grazige weiden, vruchtbaar land
Grazige weiden, vruchtbaar land door Gerda van Wageningen
»
 
 
 
 
 

De laatste strohalm
De laatste strohalm door Gerda van Wageningen
In vier delen vertelt Gerda van Wageningen het verhaal over boerenfamilie Van Berssij in de negentiende eeuw in de Hoekse Waard. In de negentiende eeuw was het ... »
 
 
 
 
 

Geluk in etappes
Geluk in etappes door Gerda van Wageningen
Loes van den Boogaard maakt met haar twee dochtertjes en zusje LĂ©onie een trektocht door Noorwegen en Zweden. Ze is twee jaar geleden weduwe geworden, maar tijd... »
 
 
 
 
 

HAYSA
HAYSA door Hens van Wingerden
 »
 
 
 
 
 

De erfgename van Winterwood
De erfgename van Winterwood door Sarah E. Ladd
De erfgename van Winterwood van Sarah E. Ladd is een prachtig verhaal over een jonge vrouw die besluit haar hart te volgen.Engeland, 1814. Amelia Barrett, de er... »
 
 
 
 
 

De verloren zoon
De verloren zoon door Thea Zoeteman-Meulstee
Hoofdpersoon Marten is De verloren zoon in deze roman van Thea Zoeteman-Meulstee. Door allerlei misstappen heeft hij geen contact meer met zijn vader, die zelfs... »
 
 
 
 
 

Als de dag van toen
Als de dag van toen door Sandra Berg
Sara is met beginnende alzheimer opgenomen in een verzorgingstehuis, waar haar herinneringen een laatste houvast bieden aan haar vroegere leven. Als ze in een v... »
 
 
 
 
 

Paranoia
Paranoia door Rebecca Nikcevic
 »
 
 
 
 
 

Het meisje met de Mobylette
Het meisje met de Mobylette door Frits Nies
`Vrouwen deden hun drinkende best om ook hier in te stromenIn deze roman dreigt Stein, adviseur in verslavingsproblematiek, zelf te ontsporen wanneer zijn vrouw... »