Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» » »
 Sprong in de leegte
Sprong in de leegte door Lydia Rood
Cornelie Vergouwe heeft op haar zestiende nog nooit een vriend of vriendin gehad. Ze begrijpt haar leeftijdgenoten niet en leeftijdgenoten begrijpen haar niet. ... »
 
 
 
 
 

Dansen in je niksie
Dansen in je niksie door L. Rennison
Het vierde deel van het hilarische dagboek van Georgia Nicolson.<br/><br/>Grote Vragen teisteren het leven van Georgia. Zal ze oud worden met Dave Hahaha, of is ze toch meer bestemd als vriendin van popster en Seksgod Robbie? Is Tijger echt de vader van Naomi's baby's? Adrian Mole voor meisjes, Bridget Jones voor tieners — de populariteit van Georgia's dagboeken is overduidelijk. »
 
 
 
 
 

Juwelen van stras
Juwelen van stras door Carli Biessels
Bekroond met de Woutertje Pieterse Prijs 2010

Juwelen van stras is een ingetogen verhaal over een joods meisje: Elske moet onderduiken tijdens de Tweede Werel... »
 
 
 
 
 

Harry Potter en het vervloekte kind
Harry Potter en het vervloekte kind door J.K. Rowling, Jack Thorne & John Tiffany
Uitgeverij De Harmonie is verheugd te kunnen meedelen dat zij de Nederlandse vertaling zal brengen van de toneeltekst Harry Potter en het Vervloekte Kind deel e... »
 
 
 
 
 

Vervloekt
Vervloekt door Josephine Angelini
De 16-jarige Helen woont met haar vader op het eiland Nantucket, waar zelden iets gebeurt. Dus wanneer de mysterieuze familie Delos op het eiland komt wonen, he... »
 
 
 
 
 

De ondergrondse orde
De ondergrondse orde door Mark Frost
<b>'Een verslavende mix tussen James Dasher, Pittacus Lore en Harry Potter. Non-stop actie, een geslaagde plot en razendsnel geschreven.' - <i>Booklist</i>Na <i... »
 
 
 
 
 

Het engelenhuis
Het engelenhuis door Dirk Bracke
‘Is dit mijn cel?’ vroeg Bo benepen terwijl ze als versteend in het sombere kamertje bleef staan. De muren waren vuil en met allerlei tekstjes volgekrabbeld. Te... »
 
 
 
 
 

De zwarte zon
De zwarte zon door Bjorn van den Eynde
Londen staat op z'n kop wanneer de Amerikaanse tieneractrice Quinn Pillsbury onder vreemde omstandigheden verongelukt. Op haar linkerpols wordt een gruwelijk br... »
 
 
 
 
 

Pijnstillers
Pijnstillers door Carry Slee
<p>Casper woont alleen met zijn moeder, zijn vader heeft hij nooit gekend. In zijn vrije tijd speelt hij het liefst piano. Wanneer hij wordt gekozen om pianist ... »
 
 
 
 
 

Het morelli principe
Het morelli principe door Laura Burgers & Simon Burgers
Ze gaan me in elkaar slaan, denk ik wanneer de deur achter mij dichtvalt.Een van de mannen pakt een stoel en zet die neer tegenover hun eigen stoelen. `Ga zitte... »