Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» »
 De spiegeljongen
De spiegeljongen door T. Dubelaar
Londen mei 1895. Na een romance die te mooi bleek om waar te zijn is Adrian terug waar hij ooit begon in de goot. Hij zwerft over straat met maar n gedachte in ... »
 
 
 
 
 

Achtste-groepers huilen niet
Achtste-groepers huilen niet door Jacques Vriens & José Vriens
In de groep van juf Ina is vaak heibel, vooral over het voetballen in de pauze. Gelukkig is de juf erg goed in het bedenken van originele oplossingen. Maar a... »
 
 
 
 
 

Eigen rechter
Eigen rechter door Jan Terlouw
Wat gaat er door je heen als je hoort dat je vader wordt vrijgesproken van oplichting wegens gebrek aan bewijs maar je er vervolgens achter komt dat hij het wel... »
 
 
 
 
 

Pluk redt de dieren
Pluk redt de dieren door Annie M.G. Schmidt
Pluk redt de dieren
Het jongetje Spijtebijt, dat tot zijn eigen spijt steeds maar weer mensen bijt, woont bij Tante Pleeg in de Petteflet. Zijn ongeciviliseerde... »
 
 
 
 
 

De alchemist
De alchemist door Michael Scott
De legende: Nicolas Flamel werd geboren in Parijs op 28 september 1330. Bijna 700 jaar later wordt hij gezien als de grootste alchemist van zijn tijd. Er wordt gezegd dat hij het geheim van het eeuwige leven heeft ontdekt. Volgens de archieven stierf hij in 1418. »
 
 
 
 
 

IJskoud
IJskoud door Richelle Mead
Lissa Dragomir, prinses van de Moroi, is een sterfelijke vampier die onlosmakelijk verbonden is met de magie van de aarde. Ze moet te allen tijde beschermd w... »
 
 
 
 
 

De heksen
De heksen door Roald Dahl
Dit is geen sprookje. Het gaat hier om ECHTE heksen. Zo begint Roald Dahl zijn verhaal. Je zult in dit boek niet lezen over rare zwarte puntmutsen en bezemstelen. ECHTE HEKSEN hebben gewone kleren aan en zien er net zo uit als gewone vrouwen. »
 
 
 
 
 

Sjakie en de chocoladefabriek
Sjakie en de chocoladefabriek door Roald Dahl
Al jaren is minstens een keer per jaar Sjakie en de Chocoladefabriek op televisie met Gene Wilder als Willie Wonka. Nu is het wachten op de tweede verfilming va... »
 
 
 
 
 

Stad van Vuur
Stad van Vuur door Cassandra Clare
<p>Het tweede deel in de serie Kronieken van de Onderwereld.</p><p>Clary Fray zou willen dat haar leven weer zoals vroeger was. Maar wat is normaal wanneer je e... »
 
 
 
 
 

Kil
Kil door Mel Wallis de Vries
Hoe ver ga jij voor iemand van wie je houdt? Lees <i>Kil</i>, de spannende jeugdthriller van Mel Wallis de Vries, meervoudig winnares van de Prijs van de Jonge ... »