Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» »
 



Koken in Villa Felderhof
Koken in Villa Felderhof door L. Faber
Beleef het luxe Villa Felderhof-gevoel

Koken in Villa Felderhof is een prachtig kookboek dat de lezer laat meegenieten van de meest spraakmakende plek in Zuid-... »
 
 
 
 
 

Mario's Vlaamse keuken
Mario's Vlaamse keuken door Mario Cattoor
Mario Cattoor (van restaurant ‘De Vlaamsche Pot’) legt in dit boek, wars van alle oubolligheid, de nadruk op het robuuste, het authentieke karakter van 'ons' cu... »
 
 
 
 
 

Njam XL: proef de goesting - Het beste van 5 jaar Njam
Njam XL: proef de goesting - Het beste van 5 jaar Njam door Chefs Njam
120 lekkere, eenvoudige recepten van de verschillende njam!-chefs verzameld in een feestelijke uitgave voor de 5de verjaardag van njam!... »
 
 
 
 
 

Heerlijk Spaans
Heerlijk Spaans door J. Gheysens & K. Crucke
... »
 
 
 
 
 

Culinaire boekerij pakket
Culinaire boekerij pakket door
 »
 
 
 
 
 

Every Day Vegan Budget Friendly
Every Day Vegan Budget Friendly door Lenna Omrani
<p>Lenna Omrani's tweede kookboek<em> Every Day Vegan Budget Friendly </em>bevat plantaardige en grotendeels glutenvrije en sojavrije ontbijtjes, lunches, tusse... »
 
 
 
 
 

Charcuterie
Charcuterie door P. van Trigt
 »
 
 
 
 
 

Ontbijt
Ontbijt door Mara Grimm
Op Instagram is elke foto van een bakje havermout een instant hit, de ontbijtzaken schieten als paddenstoelen uit de grond en McDonald's experimenteert met een ... »
 
 
 
 
 

De veldkeuken
De veldkeuken door Femke de Winter, Juliette Brorggreve & Miriam Bruinooge
Wat begon met een mobiele mini-keuken in een bakfiets, is in zestien jaar tijd uitgegroeid tot De Veldkeuken; één van de meest geliefde en karakteristieke plekk... »
 
 
 
 
 

Pakket Culinair
Pakket Culinair door Maarten Polman & P. de Hamer
bevat de titels : de perfecte kok / hoge hakken in de keuken... »