Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» » »
 Neerwaarts Nederland
Neerwaarts Nederland door Maurits Falkenreck
De verbijsterende ervaringen van een succesvol innovatief ondernemer die de afgelopen 15 jaar ook politiek maatschappelijk actief was.Maurits Falkenreck (6 febr... »
 
 
 
 
 

Sigrid Kaag
Sigrid Kaag door Wilma Kieskamp
In één klap heeft Sigrid Kaag bij de verkiezingen van 2021 haar naam gevestigd. Schijnbaar vanuit het niets werd ze de machtigste vrouw in de politiek. Kaag is ... »
 
 
 
 
 

Een plattegrond van de macht 2022
Een plattegrond van de macht 2022 door Carl Devos
<p>Politiek regelt het maatschappelijk verkeer. Zo zorgt politiek er bijvoorbeeld voor dat de vele behoeften, belangen en doelen van een samenleving op een spec... »
 
 
 
 
 

De linkse kerk
De linkse kerk door Henk-Jan Prosman & Syp Wynia
Geen enkele minderheid had de afgelopen twee eeuwen zo’n grote invloed in Nederland als de gereformeerden. Ze maakten nooit meer dan een tiende van de bevolking... »
 
 
 
 
 

Vaarwel dan!
Vaarwel dan! door Rob Hartmans
In de jaren zeventig werd het begrip linkse intellectueel doorvelen gezien als een pleonasme. Het was immers links dat deideeën had terwijl rechts slechts belan... »
 
 
 
 
 

Alive and clicking
Alive and clicking door Rudy van Belkom
‘De democratie verkeert in crisis’, wordt vaak gezegd. Autoritaire leiders zijn wereldwijd in opkomst, democratische rechten staan onder druk en digitale techno... »
 
 
 
 
 

Lobbyist van Zeeland
Lobbyist van Zeeland door Milos Labovic
Bijna negen jaar lang was Milos Labovic lobbyist van Zeeland in Brussel. Hij begon als absolute beginner en ging weg als een van de bekendste lobbyisten van Bru... »