Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
De Syrische keuken van Imad door Imad Alarnab De Syrische keuken van Imad: een culinaire liefdesbrief aan DamascusDe Syrische keuken van Imad is niet alleen een kookboekmaar vertelt ook het verhaal van Imad... »
Levant van mezze tot baklava door Ghillie Basan Ga in deze prachtige gebonden uitgave mee op culinaire reis doorheen de Levant, de streek ten oosten van de Middellandse Zee. Landen zoals Libanon, Palestina, I... »
Midden-Oosterse hapjes door Entisar Al-Ghareeb De Arabische keuken wordt gekenmerkt door een rijk en gevarieerd aanbod aan snacks en lichte maaltijden. De bekendste is mezze, een voorgerecht dat vóór de hoof... »
Sous-Vide koken thuis door Sabrina Crijns & Steven Sanders Sous-vide is een eenvoudige kooktechniek waarbij voedsel vacuüm gegaard wordt in water met een constante temperatuur onder de 99 graden. Daardoor behoudt het vo... »