Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» » »
 Ga nooit terug
Ga nooit terug door Lee Child
18 Jack ReacherNa een moeizame tocht vanuit South Dakota is Jack Reacher eindelijk in Virginia aangekomen. Zijn doel: het oude hoofdkwartier van de 110th MP... »
 
 
 
 
 

Palm village
Palm village door Marjolein van der Gaag
Een weekendje naar de jungle eindigt voor een groep Nederlandse expats in een drama. Midden in het Surinaamse oerwoud verdwijnt een van de vrouwen spoorloos. Ve... »
 
 
 
 
 

Het stille meisje
Het stille meisje door Tess Gerritsen
Nieuwste thriller van Tess Gerritsen »
 
 
 
 
 

In het duister
In het duister door Cody Mcfadyen
Een heftige thriller voor wie niet bang is de confrontatie aan te gaan met de duistere kant van de mens! Net als Mcfadyens eerdere boeken is dit niet een boek voor lezers met een zwakke maag. Voor liefhebbers van Karin Slaughter en Mo Hayder. »
 
 
 
 
 

De Pantheon getuige
De Pantheon getuige door David Hewson
Voor het eerst sinds lange tijd wordt Rome geteisterd door een sneeuw- storm. Tijdens dit noodweer krijgt de politie een inbraakmelding vanuit het Pantheon. Wanneer de rechercheurs Nic Costa en Gianni Peroni bij de oude Romeinse tempel aankomen, treffen zij een gruwelijlk tafereel aan. »
 
 
 
 
 

De weduwe
De weduwe door Mary Higgins Clark
Het bewijs leek onweerlegbaar: de mooie society-dame Molly Lasch vermoordde haar man. Hoewel ze volhield onschuldig te zijn, geloofde niemand haar. Nu, na ja... »
 
 
 
 
 

De gave
De gave door Dean R. Koontz
'Mijn naam is Odd Thomas. Ik leid een ongewoon leven...' Odd kan de doden zien en begrijpt wat ze willen zeggen. Soms heeft hij voorspellende dromen, andere keren voelt hij aan wat mensen te wachten staat. Maar hij weet dat elke gave een prijs heeft. »
 
 
 
 
 

De misleiding
De misleiding door C. Link
Het Duitse echtpaar Laura en Peter Simon bezit een vakantiehuis in de Provence. Peter reist regelmatig alleen naar Zuid-Frankrijk om er met zijn beste vriend... »
 
 
 
 
 

IJskoud
IJskoud door Isa Maron
<p>Op een koude novemberdag worden de doorgewinterde rechercheur Maud Mertens en de jonge Kyra Slagter weer samengebracht door een mysterieuze zaak. Twee jonge ... »
 
 
 
 
 

The Scent
The Scent door van der Weegen Ingrid
 »