Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» » »
 Het stille meisje
Het stille meisje door Tess Gerritsen
Nieuwste thriller van Tess Gerritsen »
 
 
 
 
 

In het duister
In het duister door Cody Mcfadyen
Een heftige thriller voor wie niet bang is de confrontatie aan te gaan met de duistere kant van de mens! Net als Mcfadyens eerdere boeken is dit niet een boek voor lezers met een zwakke maag. Voor liefhebbers van Karin Slaughter en Mo Hayder. »
 
 
 
 
 

De Pantheon getuige
De Pantheon getuige door David Hewson
Voor het eerst sinds lange tijd wordt Rome geteisterd door een sneeuw- storm. Tijdens dit noodweer krijgt de politie een inbraakmelding vanuit het Pantheon. Wanneer de rechercheurs Nic Costa en Gianni Peroni bij de oude Romeinse tempel aankomen, treffen zij een gruwelijlk tafereel aan. »
 
 
 
 
 

De weduwe
De weduwe door Mary Higgins Clark
Het bewijs leek onweerlegbaar: de mooie society-dame Molly Lasch vermoordde haar man. Hoewel ze volhield onschuldig te zijn, geloofde niemand haar. Nu, na ja... »
 
 
 
 
 

De gave
De gave door Dean R. Koontz
'Mijn naam is Odd Thomas. Ik leid een ongewoon leven...' Odd kan de doden zien en begrijpt wat ze willen zeggen. Soms heeft hij voorspellende dromen, andere keren voelt hij aan wat mensen te wachten staat. Maar hij weet dat elke gave een prijs heeft. »
 
 
 
 
 

De misleiding
De misleiding door C. Link
Het Duitse echtpaar Laura en Peter Simon bezit een vakantiehuis in de Provence. Peter reist regelmatig alleen naar Zuid-Frankrijk om er met zijn beste vriend... »
 
 
 
 
 

IJskoud
IJskoud door Isa Maron
<p>Op een koude novemberdag worden de doorgewinterde rechercheur Maud Mertens en de jonge Kyra Slagter weer samengebracht door een mysterieuze zaak. Twee jonge ... »
 
 
 
 
 

The Scent
The Scent door van der Weegen Ingrid
 »
 
 
 
 
 

Rechtop sterven
Rechtop sterven door Chris Tvedt
Ruim vijfentwintig jaar geleden werd een jonge jongen veroordeeld voor de moord op twee meisjes op het kleine eiland Vest√ły. De veroordeelde heeft zijn stra... »
 
 
 
 
 

Constantine, discipel van de duivel
Constantine, discipel van de duivel door G. Meade
CONSTANTINE
DISCIPEL VAN DE DUIVEL
Wanneer Kate Moran op weg is naar de executie van Constantine Gamal hoopt ze eindelijk verlost te worden van haar kwelgeest, ... »