Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» » »
 De Smoezels gaan op schoolreis
De Smoezels gaan op schoolreis door Erhard Dietl
Wat is er leuker dan op schoolreis gaan?Niets, vinden ook broer en zus Smoezel.Stiekem gaan ze mee met Geertje en haar klas,met de bus naar slot Ravenstein.Maar... »
 
 
 
 
 

Hoe ik een detective werd
Hoe ik een detective werd door Ulf Stark
 »
 
 
 
 
 

Pim en het pinda-kanon
Pim en het pinda-kanon door Tjibbe Veldkamp
 »
 
 
 
 
 

kik is op mik
kik is op mik door Sietske Mol
De schilderijen van Bosch inspireerden Sarike van Wijgerden en Sietske Mol tot het maken van kik is op mik. Het ei met benen, de vis met het huisje, het figuurt... »
 
 
 
 
 

De dolle avonturen van Kamiel de Kat
De dolle avonturen van Kamiel de Kat door Erwin Moser
Kun jij al een beetje lezen en heb je zin in een leuk verhaal? Dan is dit boek over Kamiel de Kat zeker iets voor jou. Kamiel heeft veel pret. Hij vliegt met ee... »
 
 
 
 
 

Kleine IJsbeer en de bange haas
Kleine IJsbeer en de bange haas door Hans de Beer
Lars helpt Hugo, een sneeuwhaas,die in een diepe kuil is gevallen.Op hun weg naar huis komen ze langs een poolstation.Lars klimt nieuwsgierig op het dak,maar he... »
 
 
 
 
 

Grapjes
Grapjes door Hieke van der Werff
Luuk is met zijn ouders op vakantie.Zijn opa zorgt voor hun huis en de dieren.Elke dag stuurt opa selfies.Hij geeft pinda's aan het konijnen chips aan de poes! ... »
 
 
 
 
 

Robbie en Ronnie
Robbie en Ronnie door Christine Kliphuis
Robbie en Ronnie zijn vrienden door dik en dun: Robbie is dik en Ronnie is dun. Op hun vrije woensdagmiddag gaan ze naar het zwembad. Tijdens het zwemmen vindt ... »
 
 
 
 
 

Een geluk bij een ongeluk
Een geluk bij een ongeluk door Christine Kliphuis
Liv zit in de auto. Ze denkt aan haar vader. Hij is al heel lang dood. Er klinkt ineens een klap. Een botsing! Livs moeder is heel boos op de andere bestuurder.... »
 
 
 
 
 

Een draak voor Dako
Een draak voor Dako door Bianca Nederlof
Dako is jarig! Hij hoopt dat hij een draken-ei krijgt. Want dat krijgen alle kinderen als ze acht jaar worden.Uit het ei komt dan een draak. Die blijft de rest ... »