Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» »
 Sport je mee? Spelletjesblok
Sport je mee? Spelletjesblok door
Sport jij ook zo graag? Sla dan dit boek open! Je vindt er allerlei leuke spelletjes in terug: zoek de verschillen, verbind de stippen, zoek de ontbrekende puzz... »
 
 
 
 
 

Mijn oefenblok: Logisch denken en cijferspelletjes
Mijn oefenblok: Logisch denken en cijferspelletjes door
Dit oefenblok staat boordevol speelse én leerzame spelletjes die kleuters leren om logisch te denken.
Domino’s maken, puzzelstukken zoeken, de juiste figur... »
 
 
 
 
 

Ik leer tellen Eenhoorns
Ik leer tellen Eenhoorns door
In dit spelletjesblok met viltstift vind je allemaal leuke telspelletjes in het thema eenhoorns. Door de uitwisbare pagina's kun je de spelletjes zo vaak spelen... »
 
 
 
 
 

Ik leer schrijven Eenhoorns
Ik leer schrijven Eenhoorns door
In dit spelletjesblok met viltstift vind je allemaal leuke schrijfspelletjes in het thema eenhoorns. Door de uitwisbare pagina's kun je de spelletjes zo vaak sp... »
 
 
 
 
 

Viktor: Mijn 100 spelletjes
Viktor: Mijn 100 spelletjes door
Viktor is een kleine eenhoorn. Hij lijkt op alle andere eenhoorns, maar toch niet helemaal. Zijn regenboogmanen veranderen van kleur bij alles wat hij voelt. En... »
 
 
 
 
 

Kleuren met water voor de kleintjes: Kleuren
Kleuren met water voor de kleintjes: Kleuren door
Het populaire concept 'Kleuren met water' bestaat nu ook voor de allerkleinsten, met een aangepaste pen en in kartonboekformaat. Peuters vanaf 18 maanden kunnen... »
 
 
 
 
 

Kleuren met water voor de kleintjes: Boerderij 18m+
Kleuren met water voor de kleintjes: Boerderij 18m+ door
Het populaire concept 'Kleuren met water' bestaat nu ook voor de allerkleinsten, met een aangepaste pen en in kartonboekformaat. Peuters vanaf 18 maanden kunnen... »
 
 
 
 
 

Mijn foliestickerboek: Schattige dieren
Mijn foliestickerboek: Schattige dieren door
Kom je meespelen met deze schattige dieren? Dit stickerboek zit boordevol leuke spelletjes en kleurplaten. Versier jij de pagina's met fonkelende foliestickers?... »
 
 
 
 
 

Ik leer tellen Dinosaurussen
Ik leer tellen Dinosaurussen door
In dit spelletjesblok met viltstift vind je allemaal leuke telspelletjes in het thema dino's. Door de uitwisbare pagina's kun je de spelletjes zo vaak spelen al... »
 
 
 
 
 

Ik leer schrijven Dinosaurussen
Ik leer schrijven Dinosaurussen door
In dit spelletjesblok met viltstift vind je allemaal leuke schrijfspelletjes in het thema dino's. Door de uitwisbare pagina's kun je de spelletjes zo vaak spele... »