Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
Alles over olie & azijn door Anne Iburg De veelzijdige wereld van olie & azijnDe bekendste olie- & azijnsoorten.* geschiedenis, productiemethoden, ingrediĆ«nten en bijzonderheden* in de keuken: smaak, ... »
Alles over geneeskrachtige kruiden door Anne Iburg Meer dan 100 geneeskruiden uit de natuur, van akkerhoningklaver tot zwarte bes.*Alles over toepassing, geneeskracht en werkzame bestanddelen van geneeskruiden* ... »
Alles over Kruidenbox door Een box met 2 boeken!
Alles over Kruiden & Geneeskrachtige kruiden bij elkaar.
Meer dan 170 kruiden verdeeld over twee handige boeken:
De 70 bekendste kruiden ... »
De broodbijbel door Christine Ingram & Jennie Shapter In al zijn vormen en variĆ«teiten is brood overal ter wereld in de keuken een populair voedingsmiddel. Dit boek geeft u een uitgebreid overzicht van allerlei bro... »
Alles over Koffie door Tobias Pehle De hele wereld van het fijne koffiegenot.<br/>* wetenswaardigheden over teelt en soorten<br/>* de perfecte bereiding<br/>* stijlvol serveren<br/>* beroemde koff... »
Stoemp BXXL (E-boek - ePub formaat) door Albert Verdeyen, Gino Laureyssen & Marc van Staen Meer dan 60 haalbare stoemprecepten, zowel klassiekers als originele gerechten De Brusselse chefkok Albert, vermaard om zijn passie voor en zijn talrijke, vern... »
Alles over Chocolade door Tobias Pehle Ontdek de fascinerende en veelzijdige wereld van chocolade.* een overzicht van de beste chocoladeproducten* van eenvoudige melkchocolade tot de elegantste choco... »
Alles over Kruiden door Andrea Rausch & Brigitte Lotz De 70 bekendste kruiden van A tot Z.<br/>* alles over herkomst, teelt, verzorging en oogst<br/>* wat u wilt weten over werkzame bestanddelen<br/>* de verschille... »