Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
Terug naar mijn Roti door Ramon Beuk 'Als kleine jongen stond ik vaak naast mijn moeder in de keuken. Ik was onder de indruk van elke beweging die ze maakte. Maar wat mij het meest fascineerde was ... »
Koken voor kardinalen door Bartolomeo Scappi 'Een vakkundige en competente meester-kok streeft naar een goed begin, een beter middendeel en een best einde. Hij gaat te werk als een bedachtzame architect di... »
Wat je als student over eten moet weten door James Peterson <b>Weg met de kant-en-klaarmaaltijden en de diepvriespizza's! Met dit boek wordt het koken voor studenten een stuk gemakkelijk, gezonder en vooral leuker!</b><... »
Kookboek voor senioren door Saskia Lelieveld Bij veel oudere stellen geldt nog steeds een traditionele rolverdeling: de vrouw kookt, de man zorgt voor de financiële afwikkeling van zaken. Maar wat nu als d... »
Koken met granen door Laura Agar Wilson Ontdek de kracht van granen in meer dan 150 makkelijke, gezonde en heerlijke recepten! Graan is de verzamelnaam voor het zaad van diverse grassen. Het is voedz... »
Best of Pierre Marcolini door Pierre Marcolini The best of the best op het vlak van chocolade Leer chocoladebereidingen maken met de recepten van een van de grootste chocolatiers ter wereld, Pierre Marcolini... »
Het buurtsuperkookboek door Marianne Meijerink In de Turkse en Marokkaanse buurtsuper vind je alles wat jouw culinaire hart begeert. Ga mee op ontdekkingstocht met culinair journaliste Marianne Meijerink (EL... »
Vurrukkulluk door Mascha Lammes & Ronald Giphart Koken met kinderen: waar vroeger steevast aardappelen, groenten en vlees op het menu stonden, wil het moderne gezin wel iets meer variatie. Maar hoe doe je dat ... »
De Bitterbal door Michael Boerop 244 pagina's ~ Meer dan 200 foto’s ~ ~ ~ ~ "Ludiek, informatief, fantasievol, kolderiek, creatief; een prachtig dik boekwerk!" ~ ~ ~ ~ Meer dan een halve ... »