Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» »
 Sh*t happens - Tafelstaander
Sh*t happens - Tafelstaander door Znu
Deze unieke staander vol hilarische beelden en opbeurende citaten is de perfecte metgezel voor als je een echte rotdag hebt. Zet hem op je bureau, in de keuken ... »
 
 
 
 
 

Winterflarden
Winterflarden door Jan Kleefstra
Winterflarden is de zesde bundel van Jan Kleefstra bij uitgeverij Aspekt. In vijf hoofdstukken veegt hij wat flarden winterrestjes bijeen en staart naar de wolk... »
 
 
 
 
 

Meppel stad met een gezicht
Meppel stad met een gezicht door Bé Doorten
 »
 
 
 
 
 

De leukste oma van de wereld
De leukste oma van de wereld door Marjan Berk
Al jaren schrijft Marjan Berk over familieleven. Vaak zijn haar kleinkinderen onderwerp van haar schrijven – en ze heeft er maar liefst tien. In de verhalen in ... »
 
 
 
 
 

In gesprek met de tijdloosheid
In gesprek met de tijdloosheid door Nieske Clements
Tijdens mijn zoektocht naar antwoorden in mijn leven en tijdens mijn vele reizen, vond ik vaak troost bij het schrijven van uitspraken, gedichten en strofes. Oo... »
 
 
 
 
 

meneer de roo
meneer de roo door Marjan Koffeman
‘meneer de roo’ is een bundel met gevarieerde gedichtjes voor jong en oud. Het zijn stuk voor stuk herkenbare verhaaltjes over mensen, dieren en de natuur.Om so... »
 
 
 
 
 

De taal van ons
De taal van ons door Michelle De Vries
'De taal van ons' is een collectie van gedichten over gebrokenheid en helen. Het breekt in op alles wat zich niet laat uitspreken, slechts laat opschr... »
 
 
 
 
 

De bus gemist
De bus gemist door Thobian Schaap
Een ritje door mijn hoofd, een stukje van mijn prille hart. Een relatie die werd verbroken in de bus, was voor deze bundel de start.De bus gemist is een dichten... »
 
 
 
 
 

Geniet Proost Leef
Geniet Proost Leef door Romy Salakory
 »