Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» »
 Jonkvrouw
Jonkvrouw door Jean-Claude Van Rijckeghem & Pat Van Beirs
<i>Jonkvrouw</i> is het brutale, romantische, avontuurlijke en onweerstaanbare verhaal van Marguerite van Male, de erfgename van Vlaanderen.
Ze is pas 14-en-een-half, maar toch droomt ze al van de ridder die haar naar een kasteel in de wolken zal voeren. »
 
 
 
 
 

De Spiderwick Chronicles
De Spiderwick Chronicles door Holly Black & T. DiTerlizzi
De tweeling Jared en Simon en hun zus Mallory zijn verhuisd vanuit New York. Ze wonen nu met hun moeder in het oude, afgelegen huis van hun oudoom Arthur Spi... »
 
 
 
 
 

Afscheidsbrief
Afscheidsbrief door Bobje Goudsmit
* Klassieker binnen thema rouwverwerking <br/>* Herziene editie in hardback met nieuw omslag<br/>* Nominaties Jonge Jury <br/><br/>Marits beste vriendin Anicke is twee jaar geleden overleden. Toch stuurt Anickes moeder Marit een uitnodiging om de verjaardag van Anicke te vieren. »
 
 
 
 
 

Het jaar dat de zigeuners kwamen
Het jaar dat de zigeuners kwamen door L. Glass
Het jaar dat de Ligeuners lewamen
Die lente kwamen ze naar ons toe en betoverden ons. Ze veranderden ons leven voorgoed.
De twaalfjarige Emily kijkt uit naar de... »
 
 
 
 
 

Vertrouw me
Vertrouw me door Tahereh Mafi
De Touching Juliette-trilogie komt tot een explosieve finaleHet langverwachte vervolg in de Touching Juliette-trilogie! Deel 2,5 verschijnt in februari en deel ... »
 
 
 
 
 

De necromancer
De necromancer door Michael Scott
<p>De necromancer is een waardig nieuw hoofdstuk in de avonturen van Josh en Sophie die samen met de onsterfelijke Nicolas Flamel de kwaadaardige John Dee bestr... »
 
 
 
 
 

Voor altijd
Voor altijd door Maggie Stiefvater
Ik schoot in galop de bossen in. Mijn poten bonsden op de rotsen; mijn passen vraten kilometers. Elke zenuw binnen in me stond in brand. Ik hield mijn gedach... »
 
 
 
 
 

Geestesband
Geestesband door Richelle Mead
Na een hartverscheurende reis naar Siberi keert Rose eindelijk terug...... »
 
 
 
 
 

Secret Scouts
Secret Scouts door Kind Kind
Als de vrienden Tom, Lisa, Sophie en Jack een vreemde schets krijgen verandert hun doodgewone leven van de ene op de andere dag.Ze gaan op onderzoek uit omdat ze willen weten waar de schets precies vandaan komt. Dan blijkt dat ze een groot geheim op het spoor zijn, waardoor ze in gevaarlijke situaties belanden... »
 
 
 
 
 

De test
De test door Joelle Charbonneau
<i>'Een leuk boek! Persoonlijk spreekt </i>De Test<i> mij meer aan dan </i>De Hongerspelen</i>; het is geloofwaardiger.'</i> - Lois Lee<i>'Leuker dan de </i>Hun... »