Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» » »
 Kosmische komedie
Kosmische komedie door Menno Noordervliet
 »
 
 
 
 
 

De magie van je geboortedag
De magie van je geboortedag door Geraldine Sullivan & Saffi Crawford
<i>De magie van je geboortedag</i> is het meest complete overzicht van voorspellingen op basis van geboortedagen – een synthese van de geheimen van astrologie, ... »
 
 
 
 
 

De Nieuwe Astrologie
De Nieuwe Astrologie door Yves Polet
Dit boek is geen gewoon verhaal van astrologie. In dit werk wordt gepleit voor een correctie van de dierenriemtekens volgens de wetenschappelijke en astronomisc... »
 
 
 
 
 

Het staat in de sterren
Het staat in de sterren door Juliana McCarthy
'Het staat in de sterren' is een mooi geïllustreerd basisboek over astrologie. Met behulp van de toegankelijke uitleg over het interpreteren van de geboortehoro... »
 
 
 
 
 

Werkboek astrologie
Werkboek astrologie door Magda Desmedt
Dit boek wil in 2 delen een zo duidelijk mogelijk beeld van de klassieke astrologie weergeven. Het is bedoeld voor zowel een geïnteresseerde beginner als voor d... »
 
 
 
 
 

HET STAAT IN DE STERREN!
HET STAAT IN DE STERREN! door Deborah Cabau
 »
 
 
 
 
 

Gids voor de Westerse astrologie
Gids voor de Westerse astrologie door Jules Grandgagnage
Wat dit boek onderscheidt van de meeste andere inleidingen over astrologie is de duidelijke focus op de bouwstenen van het systeem. Sommige behandelingen van as... »
 
 
 
 
 

Gids voor de Westerse astrologie
Gids voor de Westerse astrologie door Jules Grandgagnage
Als je pas begint met astrologie, helpt het hoofdstuk 'Stappenplan' je om met succes je eerste horoscoop te analyseren. Wat dit boek onderscheidt van de meeste... »
 
 
 
 
 

Astrologische Agenda
Astrologische Agenda door
Themanummer: De grote conjuncties van 2020De Astrologische Agenda wordt uitgegeven in twee uitvoeringen, namelijk de ingebonden versie met leeslint en een versi... »