Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» »
 De bijbel
De bijbel door R.L. Fox
Bijbel: vertaling 1951. »
 
 
 
 
 

Maria Callas
Maria Callas door A. Stassinopoulos
let op!!!: dit is zonder CD... »
 
 
 
 
 

D-day
D-day door Antony Beevor
'Nooit eerder in de oorlogsgeschiedenis,' schreef Stalin aan Churchill, 'heeft zo'n onderneming plaatsgevonden.' Het was inderdaad verreweg de grootste vlootinvasie ooit vertoond. De deelnemers aan de invasie over Het Kanaal - soldaten, zeelieden, piloten - zullen het beeld nooit vergeten, net zo min als de verraste Duitse verdedigers aan de Normandische kust. »
 
 
 
 
 

Broeders in de strijd
Broeders in de strijd door Bill Guarnere & Edward Heffron
AanbiedingstekstWilliam ‘Wild Bill’ Guarnere en Edward ‘Babe’ Heffron waren parachutisten in de Easy Company, een eenheid van de 101st Airborne Division die lat... »
 
 
 
 
 

Voorbij Band of Brothers
Voorbij Band of Brothers door Dick Winters
Tijdens de aanval op de stranden van Normandië nam Dick Winters het commando van Easy Company over, het 506e Parachute Infantry Regiment. Hij leidde hen langs de grote veldslagen van de oorlog en de verovering van Hitlers Adelaarsnest, en klom op tot de rang van majoor. »
 
 
 
 
 

Het geheim van de smid
Het geheim van de smid door W. Harms
Wanneer Levi Grant de kans krijgt om smid te worden in Spencer, Texas, grijpt hij die met beide handen aan. Hij heeft zijn straf uitgezeten voor een onopzetteli... »
 
 
 
 
 

Eleonora van Aquitanië (1122-1204)
Eleonora van Aquitanië (1122-1204) door Guus Pikkemaat
In deze doorwrochte biografie van de historicus Pikkemaat wordt het leven beschreven van de meest opmerkelijke vrouw van de Middeleeuwen: Eleonore van Aquitanië... »
 
 
 
 
 

Band of Brothers
Band of Brothers door Stephen E. Ambrose
<p><em>Band of Brothers</em> vertelt het persoonlijke verhaal van de soldaten van de bijzondere eenheid – Easy Company – die in de Tweede Wereldoorlog altijd en... »
 
 
 
 
 

Leerhandelaar, looier, lederfabrikant
Leerhandelaar, looier, lederfabrikant door P.W. van Trigt & S. ter Braake
 »
 
 
 
 
 

De IJzertoren
De IJzertoren door J. Anthierens
... »