Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» »
 Naar huis zwemmen
Naar huis zwemmen door Rolf Lappert
Wilbur is 1,50 meter, maar zou graag zo sterk en onoverwinnelijk willen zijn als Bruce Willis. Wilbur weet heel zeker: bij hem gaat alles fout. Zijn Ierse moed... »
 
 
 
 
 

Zomernacht
Zomernacht door Kristin Hannah
<p>Lexi en Mia worden hartsvriendinnen vanaf de dag dat ze elkaar op de middelbare school tegenkomen. Lexi woont bij haar tante op een woonwagenpark. Mia komt u... »
 
 
 
 
 

De gevangene van de hemel
De gevangene van de hemel door Carlos Ruiz Zafón
Fermín Romero de Torres staat op het punt te trouwen met zijn geliefde Bernarda. Een bezoekje van een duistere persoon, kreupel en met slechts één hand, die ... »
 
 
 
 
 

De vliegeraar van Kabul
De vliegeraar van Kabul door Khaled Hosseini
Amir en Hassan zijn gevoed door dezelfde min en groeien samen op in de hoofdstad van Afghanistan. Als blijk van hun verbondenheid kerft Amir hun namen in een... »
 
 
 
 
 

Een hoopvolle toekomst
Een hoopvolle toekomst door Karen Kingsbury
Een ontroerend verhaal over pijn, geheimen, verbroken relaties en een liefde die zo sterk is dat het families weer samenbrengt.Josh kan niet veel goeddoen in de... »
 
 
 
 
 

De overtocht
De overtocht door Gina Holmes
Op de dag dat Jenny Lucas zwanger het ouderlijk huis verlaat, neemt ze zich stellig voor om er nooit meer terug te komen. Maar het leven verloopt niet altijd zo... »
 
 
 
 
 

Het winterpaleis
Het winterpaleis door John Boyne
De tachtigjarige Georgy Jachmenev woont in Engeland met zijn geliefde vrouw Zoya. Hun huwelijk is liefdevol, maar getekend door tragedie: het verlies van gel... »
 
 
 
 
 

Negentien minuten
Negentien minuten door Jodi Picoult
In het stadje Sterling in New Hampshire gebeurt bijna nooit iets - tot een leerling de plaatselijke middelbare school binnengaat en begint te schieten. Het voor... »
 
 
 
 
 

De wandelhoer
De wandelhoer door Iny Lorentz
Konstanz, het jaar 1414. De beeldschone Marie Schärer leidt een onbezorgd leven. Tot haar vader haar wil laten trouwen met Ruppertus, de zoon van de Graaf von K... »
 
 
 
 
 

Ontaard
Ontaard door Paula Daly
'Een van de beste en boeiendste boeken die ik in lange tijd gelezen heb. Dit boek kun je niet wegleggen. Een thriller die je met elke plottwist weer versteld do... »