Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» » »
 Zoete wraak
Zoete wraak door Rebecca James
‘Ik droom nog steeds over het huis van Anna London. In mijn dromen is het alsof het huis zelf sinistere bedoelingen heeft, alsof zijn grondvesten een kwaad... »
 
 
 
 
 

De Godinnenwraak
De Godinnenwraak door AiméE. Carter
Wat als onsterfelijkheid niet voor eeuwig is? Kate heeft als enig meisje de Godinnentest doorstaan, waarna ze door de goden onsterfelijk is gemaakt. Nu is ze er... »
 
 
 
 
 

Verdronken
Verdronken door Rachel Ward
Wanneer Carl zijn ogen opent, ziet hij zijn broer weggevoerd worden in een lijkzak. Carl ligt aan de rand van een meer. Zijn kleren zijn doorweekt.Tussen de hul... »
 
 
 
 
 

Het experiment
Het experiment door Michelle Gagnon
Project Persefone<br/><br/>Noa wordt wakker op een geïmproviseerde <br/>operatietafel met een vers litteken op haar <br/>borst en heeft geen idee hoe ze daar is... »
 
 
 
 
 

Chaos trilogie-cassette
Chaos trilogie-cassette door Patrick Ness
Patrick Ness won met zijn Chaos-trilogie over de hele wereld prijzen. Zijn serie wordt in binnen- en buitenland geprezen om de sterke cliffhangers, de politieke... »
 
 
 
 
 

Licht
Licht door Michael Grant
De koepel die de FAKZ al maandenlang van de buitenwereld afsluit, lijkt zijn langste tijd te hebben gehad. De kinderen van Perdido Beach kunnen de buitenwereld ... »
 
 
 
 
 

Mijn zwarte hart
Mijn zwarte hart door Wulf Dorn
De dood van haar broertje haalt Doro's hele wereld overhoop. Ze wordt opgenomen in een psychiatrische inrichting omdat ze aan waanvoorstellingen lijdt, haar oud... »
 
 
 
 
 

Benjamin Schillings droom
Benjamin Schillings droom door Rolf Lappert
Op weg naar volwassenheid. »
 
 
 
 
 

Wish you were here
Wish you were here door Iris Boter
A classic romantic story of starcrossed lovers who just cant seem to avoidbeing in the wrong place at the wrong time. »
 
 
 
 
 

Het nest van de Harpij
Het nest van de Harpij door Latoya Kreffer-Meuris
Justin Daly is elf woont met zijn ouders in het plaatsje Yougain als ze op een avond een praktisch even oud meisje bewusteloos op hun drempel aantreffen. Ze is ... »