Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» »
 Zuidoost-Frankrijk
Zuidoost-Frankrijk door Ruud Couwenhoven
Hoe ontdek je de leukste plekjes van Zuidoost-Frankrijk?Het antwoord wordt door Frankrijkkenner Ruud Couwenhoven in dit boek gegeven.Op zijn bekende luchtige wi... »
 
 
 
 
 

Oostenrijk
Oostenrijk door Capitool
<h3>De Capitool Reisgids Oostenrijk helpt je bij het samenstellen van de perfecte reis.</h3><p>Deze reisgids verdeelt Oostenrijk in zeven gebieden: Wenen, Neder... »
 
 
 
 
 

Japan
Japan door National Geographic Reisgids
De National Geographic Reisgids Japan voert je langs bekende plekken als de majestueuze Fuji-vulkaan, keizerlijk Kyoto, hypermodern en flitsend Tokyo en vele an... »
 
 
 
 
 

Thailand
Thailand door National Geographic Reisgids
<p>National Geographic Reisgids Thailand is een exclusieve gids met sublieme fotografie die u meeneemt naar de bekende en minder bekende bezienswaardigheden. De... »
 
 
 
 
 

Nieuw-Zeeland
Nieuw-Zeeland door National Geographic Reisgids
National Geographic Reisgids Nieuw-Zeeland is een exclusieve gids met sublieme fotografie die u meeneemt naar de bekende en minder bekende bezienswaardigheden. ... »
 
 
 
 
 

Reis door cultureel & talig erfgoed
Reis door cultureel & talig erfgoed door Geert H. Kocks & Gerard Stout
 »
 
 
 
 
 

HART city guide for art lovers
HART city guide for art lovers door Kathleen Weyts
HART is een toonaangevend Belgisch tijdschrift over kunst. De redactie schrijft met inzicht en passie over kunstenaars en hun werk, tentoonstellingen en kunstin... »
 
 
 
 
 

Reishandboek Noord-Scandinavië
Reishandboek Noord-Scandinavië door Henk Filippo
Het Reishandboek Noord-Scandinavië geeft je veel informatie over de bezienswaardigheden en de geschiedenis van het uiterste noorden van Scandinavië. Ook tips vo... »
 
 
 
 
 

Reishandboek Antarctica en de subantarctische eilanden
Reishandboek Antarctica en de subantarctische eilanden door Jonneke van Eijsden
Antarctica is een van de laatste, bijna ongerepte gebieden op aarde. Het grote witte continent aan de onderzijde van de wereldbol werd pas laat ontdekt door ont... »