Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» »
 Winters paradijs
Winters paradijs door Sarah Morgan
Een heerlijk feelgoodverhaal van USA Today Bestsellerauteur Sarah Morgan.Ooit was Kayla Green gek op Kerstmis. Tegenwoordig gaat ze tijdens de feestdagen liever... »
 
 
 
 
 

Rozengeur en zonneschijn
Rozengeur en zonneschijn door Jill Mansell
Sophie Wells werkt als fotografe in de populaire badplaats St. Carys. Ze heeft besloten niet meer aan een relatie te beginnen; dat wil ze niemand meer aandoen. ... »
 
 
 
 
 

Het verloren Labyrint
Het verloren Labyrint door K. Mosse
Juli 2005: Bij archeologische opgravingen aan de voet van de Pyrenee├źn ontdekt Alice Tanner twee eeuwenoude skeletten. Het zijn niet alleen de oude botten die ... »
 
 
 
 
 

Het warme zuiden
Het warme zuiden door Danielle Steel
Advocate Alexa Hamilton is druk bezig met de rechtszaak van een seriemoordenaar. Op een dag ontvangt haar dochter Savannah een dreigbrief - en er volgen er meer. Alexa weet zeker dat de seriemoordenaar erachter zit. Ze staat voor een moeilijke keuze: haar dochters leven riskeren, of Savannah terugsturen naar de plek waar haar eigen pijnlijke verleden ligt. »
 
 
 
 
 

Mara
Mara door Lisette van de Heg
Winnaar Publieksprijs Christelijk Boek

Kan haat liefde worden? Ik heb altijd gedacht dat het onmogelijk is. »
 
 
 
 
 

Ik ben nog niet klaar met jou
Ik ben nog niet klaar met jou door Conny Regard
What happens in Vegas, changes everything. Na een bliksemhuwelijk met Alex vertrekt Jasmijn door allerlei misverstanden snel weer uit zijn leven. In Parijs ontd... »
 
 
 
 
 

James clavell s shogun
James clavell s shogun door James Clavell
 »
 
 
 
 
 

De boot gemist
De boot gemist door Jill Mansell
Glamour Vrijgezellenavond! Dan gebeurt het laatste wat Poppy verwacht: ze ontmoet de man van haar dromen. En dat is niet Rob, haar aanstaande bruidegom, maar de knappe Tom... Ze beseft dat ze maar beter niet met Rob kan trouwen, breekt finaal met haar oude leven en vertrekt naar Londen. »
 
 
 
 
 

Geknipt voor Miranda
Geknipt voor Miranda door Jill Mansell
Geknipt Voor MirandA
Miranda is in de wolken als ze Greg ontmoet. Hij is knap, heeft humor en is meteen dol op haar. De ideale man! Maar schijn bedriegt. Gelukk... »
 
 
 
 
 

De ring van de hartstocht
De ring van de hartstocht door Danielle Steel
Duitsland, jaren dertig.
De sfeer wordt steeds grimmiger met de groeiende macht van Hitler en de nazi's. »