Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» »
 In Europa set
In Europa set door Geert Mak
Twee delen paperback, geseald.In 2004 verscheen In Europa, de neerslag van een reis die Geert Mak maakte door Europa, in het laatste jaar van de twintigste eeuw... »
 
 
 
 
 

Verzamelaar van verboden liefdes
Verzamelaar van verboden liefdes door Ravelli
‘De Vliegenvanger’ van Ravelli is de erotische en confronterende geschiedenis van een man die alle emotionele risico’s in het leven probeert te omzeile... »
 
 
 
 
 

Post voor mevrouw Bromley
Post voor mevrouw Bromley door Stefan Brijs
Ik weet niet of je het al hebt gehoord, maar ons land heeft dringend helden nodig. Echte helden.

Augustus 1914. »
 
 
 
 
 

Vaderstad
Vaderstad door Patrick van Rhijn
Van de auteur van Weg van Lila: een uniek samenwerkingsproject met zangeres Nina June. Het allereerste Nederlandse boek dat verschijnt in combinatie met een sou... »
 
 
 
 
 

Nooit ziek geweest
Nooit ziek geweest door Nico Dijkshoorn
'Wat heel bijzonder is, zuster, is dat ik nooit ziek ben geweest. Nooit. Nooit ziek geweest. Andere mensen om ons heen, vrienden, je hoort niet anders, maar ik vind dat waanzin.' Klaas zit in een verzorgingstehuis. Zijn zoon zit naast hem, zwijgend. »
 
 
 
 
 

Mijn meneer
Mijn meneer door Ted van Lieshout
Op overrompelende wijze vertelt Ted van Lieshout het verhaal over de relatie met `mijn meneer , die zich in zijn eigen jeugd heeft afgespeeld.  »
 
 
 
 
 

De stad der blinden
De stad der blinden door José Saramago

José Saramago<br/>
De stad der blinden<br/>
<br/>
<br/>
oorspr. »
 
 
 
 
 

De extase van Floor
De extase van Floor door Renee van Amstel
Floor heeft nu een relatie met zowel Jon als Rick; door Jon laat zij zich overmeesteren met Shibari-bondage, bij Rick geeft zij zich over aan pijn en gehoorzaamheid. Dan ontmoet ze opnieuwe Rueben, de man uit Zeeland bij wie Rick is geweest voor en training tot Dom, maar die later ook een rol heeft gespeeld bij de beëindiging van de relatie van Rick en Floor. Hij was immers degene die Rick ervan weerhield tijdig terug te gaan naar Floor in de nacht van de halsband... »
 
 
 
 
 

In naam van mijn vader
In naam van mijn vader door Aefke ten Hagen
Een prachtige ontwikkelingsroman over familie,<br/>verlies en waanzin.<br/>De gebeurtenissen in mijn vaders leven hebben sporen op zijn gezicht nagelaten. Maar ... »
 
 
 
 
 

Tonio
Tonio door A.F.Th. van der Heijden
Requiemroman over de zoon van de schrijver, die in 2010 verongelukte.  »