Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» » »
 Meedogenloos
Meedogenloos door Natasza Tardio
Meedogenloos is het vierde boek in de lijn Kluitman jeugdthrillers.<br/>De eerste titel van Natasza Tardio in deze lijn was Onzichtbaar en die werd zeer goed on... »
 
 
 
 
 

De honden
De honden door Allan Stratton
Jeugdboek 'De honden' van Allan Stratton is een spannende thriller voor jongeren vanaf 13 jaar. Wanneer Cameron en zijn moeder naar een oude, afgelegen boerderi... »
 
 
 
 
 

Moord op school
Moord op school door Rom Molemaker
Jorick weet dat hij nooit had moeten gaan kijken op de plaats delict. Stom van hem. Maar iedereen was in paniek, niemand dacht na. Een moord op school, dat gelo... »
 
 
 
 
 

Disconnect
Disconnect door Juultje van den Nieuwenhof
<p>Wie er op het idee kwam om in hun oude, leegstaande schoolgebouw in te breken, weet niemand meer. Maar tijdens een nachtelijk eindexamenfeestje besluiten zev... »
 
 
 
 
 

Verboden terrein
Verboden terrein door Caja Cazemier
Niemand had het zien aankomen. Jesper pleegt zelfmoord en zijn vrienden blijven in verbijstering achter. Hadden ze iets moeten merken? Waren ze er niet voor hem... »
 
 
 
 
 

Wie ik ben
Wie ik ben door Emiel de Wild
<i>‘Denk jij…’ Willem begint sneller te ademen.<i>
<i>‘Denk jij dat hij het heeft gedaan… om ons?’ <i>
<i>‘Nee, natuurlijk niet,’ zeg ik vlug. <i>

Wat doe je a... »
 
 
 
 
 

Onzichtbaar
Onzichtbaar door Natasza Tardio
Onzichtbaar<br/><br/>De dag dat alles anders werd. Waarom is nou net dát het onderwerp van de schrijfwedstrijd waaraan Ana zo graag mee wil doen? Een autobiogra... »
 
 
 
 
 

Rafels van Rio
Rafels van Rio door Gijs Wanders
De finale van het wereldkampioenschap voetbal in Brazilië staat op het punt te beginnen. Opeens doven de stadionlichten. Het wordt aardedonker in de voetbaltemp... »
 
 
 
 
 

Verloren
Verloren door Milou van der Horst
Als Demi hoort dat haar beste vriendin Lieke spoorloos verdwenen is, slaan haar gedachten op hol. Paniek, verdriet en machteloosheid nemen bezit van haar, want ... »
 
 
 
 
 

Au pair
Au pair door Elisa van Spronsen
Zodra Lot klaar is met de middelbare school, vertrekt ze voor een jaar... »