Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» » »
 Soldaatje spelen in oorlogstijd
Soldaatje spelen in oorlogstijd door Dirk Mostert
Het is begin september 1944. Het zuiden van Nederland is vrijwel geheel bevrijd. Met het oprukken van de geallieerden ontstaat in het noordelijk deel van Nederl... »
 
 
 
 
 

Nederlands laatste ontdekkingsreiziger
Nederlands laatste ontdekkingsreiziger door Maarten Faas
Philips Christiaan Visser besloot alpinist te worden in plaats van het voor hem geijkte pad in het familiebedrijf te volgen. Zijn internationale contacten in de... »
 
 
 
 
 

Helder Camara
Helder Camara door Eduardo Hoornaert
<p>Dom Helder Camara (1909-1999) was bisschop in Brazilië. Zijn sterk profetisch profiel bleef niet onopgemerkt. Wereldwijd gaat zijn naam nog steeds over de li... »
 
 
 
 
 

Even omkijken
Even omkijken door Gerbrand Fenijn
Gerbrand Fenijn is schrijver van een groot aantal spannende jeugdboeken. Onder meer schreef hij "De club van alle kleuren", "Opstand op Texel, "De verloren code... »
 
 
 
 
 

Tussen Aduard en Auschwitz
Tussen Aduard en Auschwitz door Stefan van der Poel
De kampervaringen en de doorwerking daarvan in het leven van Elie Aron Cohen (1909-1993) staan in deze biografie centraal. De oorlog vormde voor hem niet alleen... »
 
 
 
 
 

Einstein in tijd en ruimte
Einstein in tijd en ruimte door Samuel Graydon
Hoe benader je de beroemdste en meest controversiële wetenschapper van de twintigste eeuw op een originele manier? Samuel Graydon pakt zijn onderwerp op een ver... »
 
 
 
 
 

Beenen
Beenen door Jan de Lang
 »
 
 
 
 
 

Een vissersvrouw vertelt
Een vissersvrouw vertelt door Alberta Nieuwenhuizen-Pruisscher
 »
 
 
 
 
 

Henri Langie
Henri Langie door Tom Langie
Dit boek vertelt het levensverhaal van Henri Langie. Een gewone jongen uit Ronse die buitengewone prestaties heeft geleverd gedurende zijn militaire carrière. V... »
 
 
 
 
 

Sjimson ben Josalêh Fuchs Ronsfeld halevi
Sjimson ben Josalêh Fuchs Ronsfeld halevi door Dr. Willem Vos
 »