Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
Om af en toe goed eten te hebben door Mat Galle Mat Galle verhaalt hoe hij als kleine jongen zijn eerste stappen zet in de keuken en langzaam een eigen kijk ontwikkelt op ‘zijn keuken’. Wat die keuken is bied... »
De Jaargang door Pete Van Kerk Een groepje vrouwelijke studenten, nu juristen, komnt trouw elk jaar ergens bijeen om de bloemetjes buiten te zetten. De kout aan hun tafel hoor ik met plezier ... »
Koken met Maan! door Emanuela Zanetti Ik ben Emanuela, in ’t kort Maan. Mijn partner en ik zijn allebei geboren en getogen in Nederland maar hebben verschillende achtergronden. Tja, wat gebeurt er a... »
De Thaise keuken van Boo Raan door Dokkoon Kapueak <p>Volgens chef Dokkoon Kapueak is Thais koken niet zo moeilijk en kan iedereen het leren.</p> <p>In dit boek vertelt Dokkoon je precies hoe het moet, van de ju... »
De authentieke Braziliaanse keuken door Vania Ribeiro Ihle Van de Amazone tot Rio de Janeiro, ga op culinaire reis door het grootste land van Zuid-Amerika in deze prachtige gebonden uitgave en ontdek meer dan 60 authent... »
Kin Thai door John Chantarasak <p>In 'Kin Thai' van John Chantarasak maak je kennis met de authentieke en smakelijke Thaise keuken. Elke regio van Thailand kent haar eigen unieke culinaire ge... »
Chinese Takeaway Compleet door Kwoklyn Wan Het beste uit de serie Chinese Takeaway van KwoklynWan nu gebundeld. Met keuze uit meer dan200 klassiekers uit de Chinese keuken, tover je nietalleen jouw favor... »