Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» » »
 Katholiek Fascisme
Katholiek Fascisme door Piet van der Ploeg
 »
 
 
 
 
 

Geluk, deugd, plicht, keuze
Geluk, deugd, plicht, keuze door Paul van Tongeren
Het luisterboek bevat acht colleges van een historische inleiding tot de wijsgerige ethiek. De luisteraar wordt meegenomen op een spannende ontdekkingstocht doo... »
 
 
 
 
 

Een evangelie zonder God
Een evangelie zonder God door Julian Baggini
<p>Ook degenen die Jezus niet als zoon van God zien, zijn geneigd hem te erkennen als een groot moreel leider. Maar op welke manier was hij dat eigenlijk, als j... »
 
 
 
 
 

Ik neem het niet! Bespiegelingen rond het boek Job
Ik neem het niet! Bespiegelingen rond het boek Job door Henk Fonteyn
Waar is God als het leven pijn doet? In het Bijbelboek Job worden gemakkelijke antwoorden en versleten stichtelijkheden aan de kaak gesteld. Job vecht tegen zij... »
 
 
 
 
 

Waarom geloof ik wél?
Waarom geloof ik wél? door Wim Markus
De titel van dit boek doet vermoeden dat het gaat over argumenten voor het christelijk geloof. Zulke argumenten zijn er en hebben de auteur vaak geholpen. Maar ... »
 
 
 
 
 

Herders naar zijn hart
Herders naar zijn hart door
 »
 
 
 
 
 

Mag God nog God zijn?
Mag God nog God zijn? door Ignace Demaerel
God en godsdienst zijn niet dood te krijgen. Is de mens dan toch ‘ongeneeslijk religieus’? De religiemarkt wordt echter overspoeld door nieuwe, soms zelf gebric... »
 
 
 
 
 

Moraal
Moraal door Jonathan Sacks
<p>In zijn nieuwe boek <em>Moraal</em> stelt opperrabbijn Jonathan Sacks dat wij de moraal in onze westerse cultuur zijn kwijtgeraakt. Allerlei structuren valle... »
 
 
 
 
 

Moraal
Moraal door Jonathan Sacks
<p>In zijn nieuwe boek <em>Moraal</em> stelt opperrabbijn Jonathan Sacks dat wij de moraal in onze westerse cultuur zijn kwijtgeraakt. Allerlei structuren valle... »
 
 
 
 
 

Spiritueel Bijbellezen
Spiritueel Bijbellezen door Richard Rohr
<p>In <em>Spiritueel Bijbelezen</em> legt Richard Rohr uit hoe je de Bijbel kunt lezen op een heilzame en spirituele manier. Voorbeelden van slecht Bijbelgebrui... »