Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» »
 Duister carnaval
Duister carnaval door Michael Reefs
In de catacomben van het oude kasteel in het dorpje Zuidbaai, sluimert een eeuwenoud geheim. Als het kasteel wordt afgebroken om op die plek een bibliotheek ... »
 
 
 
 
 

Een nieuwe zomer, een nieuw begin
Een nieuwe zomer, een nieuw begin door Morgan Matson
De 17-jarige Taylor is van plan haar zomer aan het zwembad door te brengen, maar dan hoort ze dat haar vader nog maar enkele maanden te leven heeft. Hij wil de ... »
 
 
 
 
 

De legende van de Hemelrijders
De legende van de Hemelrijders door Michael Reefs
Wanneer op 1 januari donkere wolken over Zuidbaai trekken, weten vijf kinderen dat er iets goed mis is. Luca, Sander, Melanie, Roy en Valerie ontdekken een verb... »
 
 
 
 
 

Mijn allerliefste vijand
Mijn allerliefste vijand door Milou van der Horst
'Zo Femke, hoe is het?' vraagt de dokter. 'Goed,' zeg ik.Hij kijkt vragend naar mama. Ze heeft tranen in haar ogen.'Slecht,' zegt ze schor. Zie je, stom kind? J... »
 
 
 
 
 

Harry Potter en de steen der wijzen
Harry Potter en de steen der wijzen door J.K. Rowling
Harry Potter is een doodgewone maar ongelukkige jongen die sinds de dood van zijn ouders bij zijn saaie en hardvochtige oom en tante woont in de bezemkast onder... »
 
 
 
 
 

Schim en schaduw
Schim en schaduw door Leigh Bardugo
Schim en Schaduw is het eerste deel van fantasytrilogie De Grisha. Spannend, romantisch en duister: zoiets heb je nog nooit gelezen!<br/><br/>Het ooit zo rijke ... »
 
 
 
 
 

Torenhoog en mijlen breed
Torenhoog en mijlen breed door Tonke Dragt
Naar wouden heeft Edu zijn hele leven al verlangd. Op aarde zijn de bossen inmiddels verdwenen, en daarom is hij planeetonderzoeker geworden. Hij wil naar Venus... »
 
 
 
 
 

Een verschrikkelijke schoonheid?
Een verschrikkelijke schoonheid? door Libba Bray
Een meeslepende Victoriaanse coming of age-roman met gothic elementen, vol passie en spanning

De 16-jarige Gemma groeit op in India aan het eind van de 19de ee... »
 
 
 
 
 

De studie
De studie door Joelle Charbonneau
De studie is het tweede deel van De Test-trilogie Voor fans van De Hongerspelen en Inwijding!Malencia Vale heeft in deel ... »
 
 
 
 
 

De IJzerprins
De IJzerprins door Julie Kagawa
The Iron Fey 4: Mijn naam, mijn ware naam, is Ashallayn'darkmyr Tallyn. Ik ben de enig overgebleven zoon van Mab, koningin van het Winterhof. En wat haar betre... »