Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» »
 Winterroos
Winterroos door Jennifer Donnelly
Het is 1900 en de gevaarlijke straten van het Londense East End zijn geen omgeving voor een vrouw van gegoede komaf. Maar India Selwyl Jones is een buitenbeentj... »
 
 
 
 
 

De Hongerspelen
De Hongerspelen door Suzanne Collins
Staat op als jeugdboek, maar dat is het zeer zeker niet. Het boek is soms best bloederig. »
 
 
 
 
 

Open einde
Open einde door Corine Hartman
<i>Open einde</i> is de derde adembenemende literaire misdaadroman van Corine Hartman, tevens auteur van de zeer succesvolle titels <i>Schone kunsten</i> en <i>Tweede adem</i>.

Inspecteur Nelleke de Winter moet alle zeilen bijzetten na de dood van Berend Bouwmeester, eigenaar van een restauratiebedrijf in Bredevoort. »
 
 
 
 
 

The Hunger Games
The Hunger Games door Suzanne Collins
De internationale bestseller The Hunger Games is nu verfilmd. In deze spectaculaire bioscoophit schittert een ware sterrencast. Ter gelegenheid van de filmrelea... »
 
 
 
 
 

Het Stenen Verleden
Het Stenen Verleden door Gijs van Gelderen
 »
 
 
 
 
 

Passagier 23
Passagier 23 door Sebastian Fitzek
Politiepsycholoog Martin Schwarz heeft tijdens een vakantie op het cruiseschip Sultan of the Sea zijn vrouw en zoontje verloren. Niemand heeft ooit kunnen ophel... »
 
 
 
 
 

De nachtegaal
De nachtegaal door Kristin Hannah
De zussen Viann en Isabelle hebben altijd een goede band gehad, ondanks hun verschillen. Isabelle, de jongste en brutaalste van de twee, woont in Parijs, terwij... »
 
 
 
 
 

Turbulentie - grote letter uitgave
Turbulentie - grote letter uitgave door Mariëtte Middelbeek
Sara Doesburg leidt een behoorlijk glamour leven. Als stewardess vliegt ze de hele wereld over, waakt ze met harde hand over haar maat 36 en heeft ze de mannen voor het uitzoeken. Ze heeft geen enkele behoefte om ook maar iets aan haar leven te veranderen. »
 
 
 
 
 

Oorlogskind
Oorlogskind door Camilla Läckberg
Oorlogskind is de vijfde thriller over politieagent Patrik Hedström en Erica Falck. Dit keer draait het verhaal om Erica's moeder: waarom heeft zij al die jare... »
 
 
 
 
 

Nachtschade
Nachtschade door Karin Slaughter
In het slaapstadje Grant County ontstaat grote deining als een jonge lerares wordt verkracht en vermoord. De vrouw wordt gevonden door Sara Linton, de plaatseli... »