Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» » »
 



Jam & Chutney
Jam & Chutney door Vitataal
Midden in de winter verse abrikozenjam? Het hele jaar door groenemangochutney? Jam en chutney maken is een eenvoudige manier om de seizoenen te trotseren en de ... »
 
 
 
 
 

Kaas uit het Hart
Kaas uit het Hart door J. van Riet
... »
 
 
 
 
 

Zelf inmaken
Zelf inmaken door Les Recettes D'amandine & Tip Culinair
bewaar het seizoen... »
 
 
 
 
 

Perfect conserveren
Perfect conserveren door H. Walden
... »
 
 
 
 
 

Jams & chutneys
Jams & chutneys door T. Prince
de oogst bewaren in pot en fles.... »
 
 
 
 
 

Inmaken
Inmaken door H. Gerlach

Recepten en technieken Zelf gemaakt smaakt altijd beter!



Inmaken van fruit, groenten, vlees en vis doet u voortaan zelf met dit boek! Vul uw voorraadk... »
 
 
 
 
 

Houdbaar & heerlijk
Houdbaar & heerlijk door J. Acton & N. Sandler
... »
 
 
 
 
 

Compleet handboek inmaken en bewaren
Compleet handboek inmaken en bewaren door Anna Spreng & Margrit Buhler

De beste inmaakmethoden en recepten om verse groenten, fruit en kruiden te conserveren.



De smaak van zongerijpte producten uit de volle grond is niet t... »
 
 
 
 
 

Inmaken en Bewaren
Inmaken en Bewaren door K. Iden
De tijd is voorbij dat we zelf fruit en groenten teelden en de jaarlijkse oogst wel moesten inmaken, omdat we zoveel aardbeien of zoveel bonen niet in een keer ... »
 
 
 
 
 

Handboek inmaken
Handboek inmaken door C. Atkinson & M. Mayhew
Het complete boek over jam, gelei, tafelzuur, relish en chutney, met meer dan 150 verrukkelijke recepten.<br/><br/>Met dit schitterende boek heeft u een zeer compleet naslagwerk over het conserveren van fruit en groenten in handen. In de inleiding leest u alles over de geschiedenis van het conserveren en krijgt u uitleg over alle conserveertechnieken. »