Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» »
 



The Green Kitchen Quick & Slow
The Green Kitchen Quick & Slow door David Frenkiel & Luise Vindahl
'The Green Kitchen' is terug! Met 'The Green Kitchen Quick + Slow' hebben David Frenkiel en Luise Vindahl opnieuw een vegetarisch kookboek vol heerlijke recepte... »
 
 
 
 
 

Koken in de wok
Koken in de wok door E. Wolf-Cohen
 »
 
 
 
 
 

Driesterren Chef
Driesterren Chef door G. Ramsay

Gordons gerechten staan bekend om de sublieme smaakcombinaties, geweldige ingrediënten, niet te evenaren technische vaardigheden en een schitterende presentat... »
 
 
 
 
 

Zonder suiker
Zonder suiker door Anne Marie Reuzenaar
Zonder suiker is de bestseller van Anne Marie Reuzenaar. Dit praktische handboek helpt je om binnen een maand af te kicken. Met dag- en weekmenu’s, overzicht va... »
 
 
 
 
 

25 vragen over frisdrank en gezondheid
25 vragen over frisdrank en gezondheid door Vereniging Nederlandse Frisdranken Industrie (nfi)
... »
 
 
 
 
 

Een kleine handleiding voor keukengeluk
Een kleine handleiding voor keukengeluk door Helga de Graaf, Karin Sitalsing & Marije Sietsma
Keukenadviezen met een fiftiestintje. Voor iedereen wel eens iets te eten maakt.... »
 
 
 
 
 

(H)eerlijke recepten voor uw gezondheid
(H)eerlijke recepten voor uw gezondheid door R. Vyverman
natuurlijke soepen, rauwkostslaatjes en sausjes.... »
 
 
 
 
 

Grillen en Chillen
Grillen en Chillen door Ilona de Wit
 »
 
 
 
 
 

Deliciously Ella
Deliciously Ella door Ella Woodward
LET OP. Dit e-book is NIET geschikt voor zwart-wit e-readers. Hou van je leven. Hou van eten. Hou van jezelf. Gezond en lekker eten maakt gelukkig! In 2011 kree... »
 
 
 
 
 

Groente
Groente door Diversen
<p>Een verrassende avondmaaltijd boordevol groenten op tafel zetten? Met de 30 receptkaarten van 'Groente' ontdek je de veelzijdige manieren waarop je groente k... »