Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
Koken & Bakken met Stevia door Anna-Gretha Visser De nieuwe generatie suiker!<br/><br/>Met dit revolutionaire basis kookboek wordt de overstap van suiker naar het gebruik van stevia wel heel gemakkelijk gemaakt... »
Trifle door A. Davidson & H. Saberi Trifles bieden een bijzondere combinatie van sensueel en intellectueel genot. Hoe vaak heb ik niet mijn lepel erin gestoken en achtereenvolgens de luchtige slagroom de zachte fluweelachtige custard of pittige fruit vermengd met geur van wijn of sherry of likeur en misschien de knapperigheid en amandelsmaak van ratafias of macaroons en tenslotte de zoete zachte maar toch kruimelachtige textuur van lange vingers of sponge cake geproefd en beleefd. »
Wijnalmanak door Hubrecht Duijker de 500 beste wijnen onder 5 euro... »
Toetjes door F. van Arkel Smakelijke afsluiters voor iedere maaltijd
De een eet ze nooit, de ander elke dag: toetjes! Het gebruik van het eten van een toetje is al heel oud. Duizenden j... »
Elementen door Arne Dijkstra, Dietmar Baars & Marcel Wurster Michelin sterrenrestaurant De Kromme Dissel laat u alle elementen van de keuken zien in hun nieuwste boek!Voel de Aandacht, maak kennis met de verschillende ele... »
De Braziliaanse keuken door Luciana Bianchi & Thiago Castanho BraziliĆ« is een enorm uitgestrekt land met een overvloed aan uitzonderlijke ingrediĆ«nten en een schat aan etnische, culinaire invloeden; daaruit is een van de s... »