Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» » »
 Pensioenruzies
Pensioenruzies door Mark Heemskerk
Pensioenfouten zijn duur en snel gemaakt. Sommige pensioenruzies worden breed uitgemeten in de pers. Zoals ex-profvoetballers met schulden die hun pensioeneigen... »
 
 
 
 
 

Niet voor HR
Niet voor HR door Wendy Broersen
Inclusie is niet alleen maatschappelijke een hot issue, ook organisaties komen er niet meer onderuit. En dan hebben we naast inclusie ook nog diversiteit. Hoe v... »
 
 
 
 
 

Het grote gesprekkenboek
Het grote gesprekkenboek door Jacco van den Berg
Een praktische leidraad voor hr-professionals en leidinggevendenHet GROTE gesprekkenboek is sinds 2010 een beproefde gids voor leidinggevenden en HR-professiona... »
 
 
 
 
 

Echte mannen werken 4 dagen
Echte mannen werken 4 dagen door Louis Goulmy
Dit boek is een pleidooi voor alternatieve arbeidsverhoudingen en het experimenteren met werkdagen en het basisinkomen. Louis Goulmy biedt inzichten en inspirat... »
 
 
 
 
 

Democratie 4.0
Democratie 4.0 door Bob de Wit
DEMOCRATIE 4.0OPNIEUW UITVINDEN VAN DEMOCRATIE VOOR HET BOUWENVAN EEN GLOKALE BURGERSAMENLEVING IN SOCIETY 4.0DEMOCRATIE 4.0: Opnieuw uitvinden van democratie v... »
 
 
 
 
 

De hoogpresterende financiële functie
De hoogpresterende financiële functie door André de Waal, Eelco Bilstra & Jacques Bootsman
De financiële functie is een van de belangrijkste ondersteunende functies in een organisatie. De functie wordt gezien als de spin in het organisatieweb omdat zi... »
 
 
 
 
 

"Yogi Mindfulness: Terug naar de Bron"
"Yogi Mindfulness: Terug naar de Bron" door Cynthia Bhikhoe
Mindfulness lijkt overal aanwezig te zijn, maar begrijpen we echt de diepgaande betekenis ervan? Cynthia Bhikhoe neemt je mee op een ontdekkingsreis naar de aut... »
 
 
 
 
 

De recruiter aan het roer
De recruiter aan het roer door Joris Verhoeven
 »