Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» » »
 Astrologie eenvoudig toepassen
Astrologie eenvoudig toepassen door Maheva Stephan-Bugni
De energie van je sterrenbeeld doorgronden is een beetje zoals een goed gesprek met de therapeut voeren: je ontwart je relaties met andere mensen, je ontdekt we... »
 
 
 
 
 

Helemaal in je element
Helemaal in je element door Alexandra AnglèS. Isern
 »
 
 
 
 
 

De ziel als werkend beginsel in de astrologische huizen
De ziel als werkend beginsel in de astrologische huizen door Dré Aukes
In dit boek stelt Dré Aukes dat de controverse tussen de persoonlijkheid (het ego) en de ziel, die we in werkelijkheid zijn, in wezen het thema is waar de groei... »
 
 
 
 
 

Oerenergie
Oerenergie door Pieter Slotboom
 »
 
 
 
 
 

De Maangids
De Maangids door M.G.M. de Graaf
De Maangids koppelt het sterrenbeeld (of Zonteken) aan het Maanteken van elke geboortedag. Die specifieke synergie, van zonlicht en maanreflectie, levert 144 ka... »
 
 
 
 
 

Maanmatch
Maanmatch door M.G.M. de Graaf
Licht op liefde en relaties in 144 sterrenbeeldcombinaties. Je weet vast welk sterrenbeeld je hebt, maar ken je ook het maanteken van je geboortedag? Het maante... »
 
 
 
 
 

Astrologische Almanak
Astrologische Almanak door Alice DeVille
Een nieuw jaar vol nieuwe kansen en uitdagingen! Leuk, maar ook spannend... Wil je weten wat jou te wachten staat op het gebied van geluk, liefde en succes in 2... »
 
 
 
 
 

Klassieke Astrologie
Klassieke Astrologie door Johan Ligteneigen
Na de succesvolle introductie van het basisboek van de Klassieke Astrologie volgt hier dan het tweede deel met vrijwel alle klassieke voorspelmethoden die de Ou... »
 
 
 
 
 

Zielsmissie
Zielsmissie door Astrology Empress & Hagenaar Aedith
Er bestaat een geheim, verhuld deel in je horoscoop, dat alleen met behulp van een code te ontcijferen is. Het is een van de meest belangrijke plekken in je hor... »