Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» »
 Harry Potter
Harry Potter door J.K. Rowling
Na een verschrikkelijke vakantie bij zijn gemene oom en tante gaat Harry Potter naar de tweede klas van Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus. Maa... »
 
 
 
 
 

Vlammen
Vlammen door Suzanne Collins
Katniss Everdeen heeft meer geluk gehad dan ze ooit had durven dromen. Samen met Peeta Mellark heeft ze de roemruchte Hongerspelen gewonnen, ook al schrijven de regels voor dat er maar één winnaar levend uit de arena komt. Sinds hun terugkeer naar District 12 wordt er gefluisterd over een opstand tegen het Capitool en door haar heldenrol in de arena is Katniss onbedoeld het boegbeeld van deze naderende revolutie geworden. »
 
 
 
 
 

Drift
Drift door Becca Fitzpatrick
Engel of duivel? Er gebeuren vreemde dingen in het kustplaatsje Coldwater als een gevallen engel daar neerstrijkt, op zoek naar een prooi... Nora Grey, een heel gewoon meisje, krijgt een nieuwe klasgenoot: Patch. Hij is knap, ouder en heel irritant. »
 
 
 
 
 

De IJzerprinses
De IJzerprinses door Julie Kagawa
Mijn naam is Meghan Chase.

Ik ben mijn belofte aan Ash, de Winterprins, nagekomen en ben meegegaan naar het Winterhof. Hoe lang ik daar nu al zit? Geen idee. ... »
 
 
 
 
 

De bijzondere kinderen van mevrouw Peregrine
De bijzondere kinderen van mevrouw Peregrine door Ransom Riggs
»
 
 
 
 
 

De GVR
De GVR door Roald Dahl
Stel je voor je ligt in bed als er midden in de nacht een reus in de straat staat. Hij is wel vier keer zo groot als de grootste mens. Hij maakt stappen die zo lang zijn als een tennisbaan. De reus blaast dromen door een lange trompet in de slaapkamers van kinderen. »
 
 
 
 
 

Eclips
Eclips door Stephenie Meyer
Deel 3 in de populaire Twilight-serie.

'Bella?
Achter me hoorde ik Edwards zachte stem. Hij trok me meteen in zijn armen en kuste me opnieuw. Deze kus maakte me bang. Er zat teveel spanning in, zijn lippen drukten te vurig tegen de mijne - alsof hij bang was dat we nog maar weinig tijd hadden. »
 
 
 
 
 

Vrees me
Vrees me door Tahereh Mafi
'Je kunt me niet aanraken,' fluister ik.
Ik lieg, maar dat zeg ik niet.
Hij kan me aanraken,
maar dat zal ik nooit vertellen.

Raak me alsjeblieft aan... »
 
 
 
 
 

Harry Potter en de vuurbreker
Harry Potter en de vuurbreker door Joanne K. Rowling
Deel 4 van de Harry Potter reeks »
 
 
 
 
 

Harry Potter en de geheime kamer
Harry Potter en de geheime kamer door J.K. Rowling
PAPERBACK - Na een verschrikkelijke vakantie bij zijn gemene oom en tante gaat Harry Potter naar de tweede klas van Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocu... »