Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
»
 Blood of eden
Blood of eden door Julie Kagawa
Blood of EdenDeel 1Allie doet het onmogelijke: ze sterft om te kunnen overleven.De zeventienjarige Allie moet zien te overleven in een verwoeste wereld waarin v... »
 
 
 
 
 

Eerwraak
Eerwraak door Helen Vreewijk
De zeventienjarige Sam Visser wordt smoorverliefd op het beeldschone Afghaanse meisje Letiva. Letiva is in Nederland geboren en opgegroeid, maar volgens de regels van haar cultuur grootgebracht. Ze draagt een hoofddoek en heeft van huis uit geleerd dat ze moet oppassen voor jongens en hen het best kan negeren. »
 
 
 
 
 

Alleen op de wereld
Alleen op de wereld door Hector Malot
ALLEEN OP DE WERELD

In dit eerste deel van Alleen op de wereld woont de kleine Remi met zijn moeder op het Franse platteland. Hun vredige bestaan wordt wree... »
 
 
 
 
 

De ruïnes van Gorlan
De ruïnes van Gorlan door John Flanagan
Deze serie brengt zelfs de meest verstokte gamer aan het lezen en kinderen die nooit een boek oppakten zijn er verslingerd aan geraakt. Maar je hebt natuurlijk ... »
 
 
 
 
 

Welterusten... Kleine Beer
Welterusten... Kleine Beer door Barbara Firth & Martin Waddell
Kleine Beer kan niet slapen. Het is zo donker! Geduldig komt Grote Beer hem telkens weer geruststellen. Iedere keer brengt hij een groter lichtje mee en uiteind... »
 
 
 
 
 

Vlammen
Vlammen door Suzanne Collins
Katniss Everdeen heeft meer geluk gehad dan ze ooit had durven dromen. Samen met Peeta Mellark heeft ze de roemruchte Hongerspelen gewonnen, ook al schrijven de regels voor dat er maar één winnaar levend uit de arena komt. Sinds hun terugkeer naar District 12 wordt er gefluisterd over een opstand tegen het Capitool en door haar heldenrol in de arena is Katniss onbedoeld het boegbeeld van deze naderende revolutie geworden. »
 
 
 
 
 

Drift
Drift door Becca Fitzpatrick
Engel of duivel? Er gebeuren vreemde dingen in het kustplaatsje Coldwater als een gevallen engel daar neerstrijkt, op zoek naar een prooi... Nora Grey, een heel gewoon meisje, krijgt een nieuwe klasgenoot: Patch. Hij is knap, ouder en heel irritant. »
 
 
 
 
 

De IJzerprinses
De IJzerprinses door Julie Kagawa
Mijn naam is Meghan Chase. Ik ben mijn belofte aan Ash, de Winterprins, nagekomen en ben meegegaan naar het Winterhof. Hoe lang ik daar nu al zit? Geen idee. De... »
 
 
 
 
 

De bijzondere kinderen van mevrouw Peregrine
De bijzondere kinderen van mevrouw Peregrine door Ransom Riggs
»
 
 
 
 
 

De GVR
De GVR door Roald Dahl
Stel je voor je ligt in bed als er midden in de nacht een reus in de straat staat. Hij is wel vier keer zo groot als de grootste mens. Hij maakt stappen die zo lang zijn als een tennisbaan. De reus blaast dromen door een lange trompet in de slaapkamers van kinderen. »