Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
Homarus box de basis, het product, het gerecht door Filip Verheyden & T. Leduc In de Homarus box vindt u drie boeken, samen goed voor 960 pagina's culinaire basiskennis:DE BASIS: 150 basisrecepten die elke amateurkok bij de hand moet hebbe... »
Op 11 april 2011 verschijnt het bijzondere boek #Sterrenchefs, met 103 portretten van de culinaire top van Nederland. Dit boek geeft ee... »
Fermenteren door Heiko Antoniewicz & Markus P. Hoffmann In de geschiedenis van de voedselbereiding is fermenteren absoluut een van de oudste en belangrijkste thema's. Vergisting wordt al eeuwenlang door mensen overal... »
Hemelse soepen door Kate Adams & Nicole Pisani Je hebt een kommetje soep en je hebt een bord soep met de wauwfactor! Over de laatste categorie gaat dit fantastische boek van onder andere de voormalige chef-k... »
Papa's familierecepten door Aranka Arrias Dit receptenboek heb ik samen met mijn vader gecreëerd. Het gezegde luidt ‘eten is liefde!’ In de familie is etenstijd een belangrijk moment van de dag. Je deel... »