Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» » »
 



Borreltijd!
Borreltijd! door Manon Henzen & Mariella Beukers
 »
 
 
 
 
 

Kook mee met Robin
Kook mee met Robin door Margo Bresser
“Ik wilde het kookboek in eerste instantie voor mijn zoon Robin maken, die een verstandelijke beperking heeft en sinds kort met begeleiding zelfstandig woont. Z... »
 
 
 
 
 

De heerlijke keuken
De heerlijke keuken door Lieke Waarts-van Iersel
Lieke Waarts geeft vanuit De Heerlijke Keuken kooklessen aan verschillende doelgroepen. Voor dit kookschrift maakte zij een selectie uit de meest populaire rece... »
 
 
 
 
 

Bakken voor zondag
Bakken voor zondag door Ben Zijl
Wil je bakken met plezier? Dan wil je uiteraard ook een mooi product uit de oven halen. Dit betekent dat je moet weten wat de grondstoffen doen, hoe ze moeten ... »
 
 
 
 
 

Groninger keuken
Groninger keuken door Hans Donderwinkel
Dit boek verzamelt alle traditionele gerechten uit de Groninger keuken. Van nieuwjaarsrolletjes tot spekkendikken, van kniepertjes tot eierbal, van stampot mous... »
 
 
 
 
 

Dubbel-Genieten Budget
Dubbel-Genieten Budget door De Keuken van Ursie & Yvonne Balk
 »
 
 
 
 
 

De Kroon op de Avond
De Kroon op de Avond door Nando Mans
 »
 
 
 
 
 

Lekker genieten van wild
Lekker genieten van wild door
Ontdek het koken met wild opnieuw in dit smakelijke kookboek vol verrassende trendy en klassieke recepten met ree, hert, wild zwijn, haas en gevogelte! Pulled p... »
 
 
 
 
 

Bakken met Ine
Bakken met Ine door Ine Paauw
Bakken met INE.Vier jaar geleden was Ine met haar prachtige taarten met exotische smaken een opvallende verschijning in ’s lands populairste bakprogramma, Heel ... »
 
 
 
 
 

Njam : Klaar in 20 minuten
Njam : Klaar in 20 minuten door njam! & Studio 100
Klaar in 20 minuten is HET ideale kookboek met 100 recepten die voldoen aan dé belangrijkste vereisten voor de easy-going kok van vandaag: Klaar in minder dan 2... »