Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» »
 Verbaal meesterschap
Verbaal meesterschap door Remco Claassen
<p><strong>Lekker lezen ondanks dyslexie</strong></p><p> </p><p>Dit ebook uit de serie PrismaDyslexie bevat het lettertype Dyslexie.</p><p> </p><p>De letters va... »
 
 
 
 
 

Verdraaide organisaties
Verdraaide organisaties door Wouter Hart
Organisaties zijn 'verdraaid' als de natuurlijke principes van organiseren verloren zijn gegaan onder een lawine van on-natuurlijke managementlogica. Recht tege... »
 
 
 
 
 

Calimeromarketing 2.0 in een eierdop
Calimeromarketing 2.0 in een eierdop door Karen Romme
voor ondernemers, freelancers en zzp'ers die geen boeken lezen.... »
 
 
 
 
 

Semco-stijl
Semco-stijl door Ricardo Semler
<p class="MsoNormal" style="margin: 0cm 0cm 0pt; mso-layout-grid-align: none;"><!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zo... »
 
 
 
 
 

Life safari
Life safari door John P. Strelecky
In Life safari vertelt John Strelecky op meeslepende wijze het verhaal van Jack, een jongeman die op zoek is naar geluk en de zin van zijn leven. Hij droomt erv... »
 
 
 
 
 

De Superpromoter
De Superpromoter door R. Vogelaar
De superpromoter is de personificatie van de kracht van enthousiasme. <br/>Superpromoters doen aanbevelingen of worden door anderen gekopieerd. <br/>Het aanstekelijk enthousiasme van de superpromoter is voor bedrijven <br/>van levensbelang omdat het zorgt voor aanwas van nieuwe klanten en <br/>omzetgroei. »
 
 
 
 
 

De 3 symptomen van een rotbaan
De 3 symptomen van een rotbaan door Patrick Lencioni
In De drie symptomen van een rotbaan neemt Patrick Lencioni plezier in het werk onder de loep. Wat voor de één een goede baan is, is voor een ander een slecht... »
 
 
 
 
 

Handboek ontwikkelingsgericht coachen
Handboek ontwikkelingsgericht coachen door R. Vandamme
Als u met coachen daadwerkelijk iemand vooruit wilt helpen bij het werk of in het privé-leven, doet u meer dan ondersteunen of acties opvolgen. Dan coacht u de... »
 
 
 
 
 

Koop mij
Koop mij door M. Lindstrom
Anti-rookcampagnes zetten juist aan tot roken. Sex doesn't sell. Politici winnen stemmen met negatieve boodschappen. Product placement in films werkt zelden. Mi... »
 
 
 
 
 

De 8ste eigenschap
De 8ste eigenschap door Stephen R. Covey
Eindelijk is er dan het nieuwe boek van Stephen Covey De 8ste eigenschap. Deze achtste eigenschap is een essentile toevoeging aan de zeven eigenschappen voor in... »